Johannes Wirix-Speetjens - Zonderlingen
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
VRIJDAG
10
DECEMBER

Vrijdag 10 december 2021

Van 20u15 tot 22u15

Johannes Wirix-Speetjens - Zonderlingen

Malta z/n

3960 Bree

€10

Basistarief: 10,00 €; Kassa: 13,00 €; Student: 8,00 €

Misschien had ik liever helemaal geen liefdesverhaal gehad.
Maar ja, als ge niet durft vallen kunt ge ook niet fietsen, hé.
Of skaten.
Of vliegen!

Jonge maker Johannes Wirix-Speetjens neemt de toeschouwer mee naar Rome. Op een markt voor agrarische producten begint zijn reis naar schoonheid en liefde. Door de ogen van zijn geliefde leert hij de stad, de Italiaanse taal en cultuur, maar ook de verwoestende kracht van liefde kennen. De kracht van deze ontmoetingenstaat centraal. Een personage dat zijn geliefde graag mee op scène had gehad, maar het met herinneringen moet doen. Over liefde, loslaten en terugvinden.

Johannes werkte voor deze monoloog samen met Bruno Vanden Broecke en Peter De Graef. De voorstelling ‘Zonderlingen’ werd opgenomen onder de vlag Trappelend Talent, een select aanbod van opkomend en getalenteerd jong werk, geselecteerd door acteur Bruno Vanden Broecke.

Van en door: Johannes Wirix-Speetjens (spel) | Peter De Graef (tekstcoach) | Bruno Vanden Broecke (tekst- en spelcoach) | Marte Bernaerts (dramaturgie) | James Bullaert (scenografie) | Els Van Buggenhout, Friederike von Lösecke, Annet Sunderman (kostuum) | Jules Bracke (grafische vormgeving) | Domien De Roover (techniek)

Met dank aan Koninklijk Conservatorium Antwerpen, Sabbattini, GlassHelder, de Warande, Wito Geerts en met steun van Stad Antwerpen, District Berchem, ccBe en Lebenskleidung

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker