Gluren bij Bordure - Huiskamerfestival - AFGELAST !!!
Evenementen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 28 maart 2020 (van 19u00 tot 22u00)

/

Gluren bij Bordure - Huiskamerfestival - AFGELAST !!!

Sint-Bernadettestraat 26

9040 Sint-Amandsberg (Gent)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Na een eerste geslaagde editie van GLUREN BIJ BORDURE organiseert Buurtgroep Bordure het huiskamerfestival opnieuw op zaterdag 28 maart 2020. Een unieke gelegenheid om een praatje te slaan en de medebuurtbewoners nog beter te leren kennen tijdens een gezellige culturele avond.

We spreken om 19u af aan de caravan. Deelnemende buren volgen een route langs enkele huiskamers binnen de driehoek Hogeweg, Scheeplosserstraat en Sint-Bernadettestraat. In elke huiskamer staat je een nieuwe verrassing te wachten. Laat je telkens gedurende 20 minuten meeslepen door een optreden van artiesten van diverse pluimage. Na elk optreden is er 10 minuten tijd om naar de volgende huiskamer te wandelen waar de volgende artiest te zien is. Drankjes en hapjes zijn doorlopend te verkrijgen aan de caravan en in de huiskamers aan democratische prijzen.

Ben je benieuwd welke verrassingen Buurtgroep Bordure voor jullie in petto heeft tijdens deze avond? Volg ons dan via Facebook en Instagram. We onthullen het programma de komende weken.

Iedereen kan deelnemen aan dit gratis evenement, graag inschrijven via e-mail: [email protected] (vermeld het aantal deelnemers).

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker