Ghent Startup Fair
Evenementen > Beurzen & Markten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Dinsdag 12 november 2019 (van 15u00 tot 18u30)

/

Ghent Startup Fair

Sint-Pietersplein 9

9000 Gent

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Met de job- en ontmoetingsbeurs Ghent Startup Fair zetten Stad Gent, VDAB en startups.be vacatures bij Gentse start-ups en scale-ups in de kijker. De jobbeurs vindt plaats op 12 november 2019 van 15 tot 18.30 uur in de Sint-Pietersabdij.

De mismatch tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt speelt ook de vele Gentse start-ups en scale-ups parten. Ze zijn voortdurend op zoek naar medewerkers. De deelnemende bedrijven aan de Ghent Startup Fair hebben gemiddeld elk zo'n 10 openstaande vacatures, meestal voor softwareontwikkelaars, ingenieurs en salesprofielen.

Tijdens de jobbeurs maken bezoekers kennis met de talrijke start-ups en scale-ups die de regio Gent rijk is. In totaal zullen er een 40-tal aanwezig zijn. Ook een aantal grote werkgevers tekenen present, zoals Teamleader, In the Pocket, ML6, ML2Grow, Deliveract, Ota Insight en WeGroup.

De job-en ontmoetingsbeurs sluit aan bij het speerpuntbeleid van de Stad Gent om sterk in te zetten op innovatieve sectoren zoals digitale innovatie en ICT.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker