Zebracinema op vrijdag: Lara AFGELAST
Film
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 27 november 2020 (van 20u00 tot 22u00)

/

Zebracinema op vrijdag: Lara AFGELAST

Van Eycklaan 72

3680 Maaseik

€7

Basistarief: 7,00 €

Lara opent op het moment dat het hoofdpersonage een eind aan haar leven wil maken. Tientallen verfrommelde afscheidsbrieven op tafel, een open raam en Lara op het randje van de afgrond. Maar vlak voordat ze kan springen of van gedachte kan veranderen wordt er aangeklopt.
In het begin dringt de wereld zich aan Lara op, onderbreekt stug haar plannen, maar in de loop van de film zal blijken dat juist zij de indringer in andermans leven is.
Het is de avond van haar zestigste verjaardag en haar zoon Viktor geeft een pianovoordracht van een eigen gecomponeerd stuk. Lara, ooit zelf een veelbelovende pianiste, heeft een moeilijke relatie met haar zoon. Zonder Viktor is haar leven betekenisloos. Ze heeft hem niet alleen nodig, ze heeft het ook nodig dat hij haar nodig heeft. En ze gaat daarin erg ver...
De film is een stille verrukking die je langzaam besluipt, een generatieverhaal verteld door de ogen van één persoon in de loop van één dag waarvan de geleidelijk opgebouwde spanning zijn sporen achterlaat.
Het dragen van een mondmasker is verplicht.
Koop uw tickets bij voorkeur online.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker