Kleur en Passie
Kunst & Cultuur > Tentoonstellingen
ZATERDAG
4
APRIL

Zaterdag 4 april 2020

Zaterdag 28 maart 2020 (om 14u00)

Zondag 29 maart 2020 (van 0u00 tot 18u00)

Zaterdag 4 april 2020 (om 14u00)

Zondag 5 april 2020 (van 0u00 tot 18u00)

Om 14u00

Kleur en Passie

Poelbergstraat 14

3270 Scherpenheuvel (Scherpenheuvel-Zichem)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

John Heyninck, Inga Falkowska en Margaret Bolinska zijn gedreven en gepassioneerde kunstschilders. Hun werk laat je niet koud.

Inga Falkowska
Ze observeert de industrialisering en de nieuwe technologische ontwikkelingen die ze gebruikt om haar eigen taal te ontwikkelen die haar bekommernis en gevoelens best weergeeft. Ze streeft ernaar de toeschouwer te motiveren om de ware natuur van het menselijk wezen te vatten. Een gevoel van samenhorigheid creëren is de essentie van haar kunst, haar werken gaan van symbolisme tot expressionisme Ze kiest steevast voor acrylverf en oliepastels.

Margaret Bolinska
Maak kennis met de sterk expressieve wereld van Margaret Bolinska, een zeer veelzijdige artieste, geboeid door verschillende schildertechnieken. Haar visie op de wereld verbeeldt zij in verschillend werk en maakt zij gebruik van verschillend materiaal. Haar kunst weerspiegelt haar diepe gevoelens en haar spontaniteit. Dat is de zoektocht naar het onbekende. Het voortdurend bespelen van het onbekende met veel dynamiek, beweging en passie resulteert in kleurrijke werken met veel kracht. Het” leeft” op haar doek. Van impressionistische vormen en beelden naar haar eigen, specifieke stijl, waar ligt unieke kracht van haar kunst.

Jonaz Heyninck
In zijn schilderkunst maakt hij gebruik van primitieve en naïve vormen met fantasie figuren en abstracte elementen in een eigen beeldtaal. Hij noemt het primitivisme. Het wordt opgezet in spontaniteit met vrije stijl zonder regels of strakheid en met inspiratiebron mens, dier en natuur gevormd in een mix van heldere kleuren. De kijker moet zich in het werk kunnen plaatsen en zijn eigen verhaal vinden.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker