Houden Van + Neomaan: een topavond voor de fans van het Nederlandstalige lied!
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 29 augustus 2021 (van 19u30 tot 22u15)

/

Houden Van + Neomaan: een topavond voor de fans van het Nederlandstalige lied!

Sint-Bernardusabdij 1

2620 Hemiksem

HOUDEN VAN
Na de vele succesvolle namiddagen in het Antwerpse Sportpaleis komt Houden Van in een intiemere setting naar de binnenkoer van de Sint-Bernardusabdij. Geena Lisa, Andrea Croonenberghs en Sam Verhoeven brengen bekende meezingers en liedjes uit de oude doos. Nummers waarmee we allemaal groot zijn geworden en die ons nooit hebben losgelaten. Een avondje Houden Van brengt je terug naar de tijd van toen, naar het repertoire van je favoriete Vlaamse artiesten van vroeger, of het nu chanson, kleinkunst, levenslied of pop is.

NEOMAAN
Neomaan kan je niet in één vakje stoppen. Latin, funk of kleinkunst? Ze doen het allemaal, maar dan wel steeds met een knipoog en in spitsvondige Nederlandstalige teksten.

Je ticket geldt zowel voor Houden Van als voor Neomaan. De groep Neomaan verzorgt het eerste concert van de avond, waarna Houden Van het van hen overneemt.

OPGELET
Op voorhand tickets kopen is verplicht. Voor deze activiteit koop je tickets per bubbel waardoor je samenzit met de houders van de tickets die in één reservatie zijn aangekocht. Een mondmasker dragen is verplicht (+12 jaar), tenzij bij het eten, drinken en aan tafel zitten. Door de opstelling op het terrein met tafels en stoelen kunnen jullie zonder mondmasker van de optredens genieten.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker