Dag van de Academies
Opleidingen & Workshops
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 15 februari 2020 (van 0u00 tot 23u59)

/

Dag van de Academies

Stadionplein 1

9120 Beveren-Waas

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Op deze feestelijke dag zijn leerlingen, sympathisanten, ouders, familie, en vrienden welkom om deel te nemen aan workshops voor jong en oud, te genieten van een drankje, en ons beeldend aanbod voor volwassenen te ontdekken in de spiksplinternieuwe ateliers.
Programma:
Atelier 1:
Het lichaam is al eeuwenlang een bron van inspiratie voor kunstenaars. Ga zelf de uitdaging aan en schuif aan in het atelier modeltekenen. Twee modellen en twee leerkrachten staan paraat en nodigen je uit om te experimenten op groot of klein formaat.
Van 9u30 tot 12u30 workshop o.l.v. Steffi Palet en Johan Gelper en van 13u30 tot 16u o.l.v. Johan Gelper en Sylvia Hiel

Atelier 2:
Wat als ‘Fc de Kampioenen’ een horrorfilm zou zijn?
Door middel van knip en plaktechnieken plaatsen we foto's van de geliefde acteurs in
een nieuw daglicht. We schikken ze in een dramatische opstelling, doen nog wat extra make-up, en verzinnen een passende titel in een eng lettertype. Dit wordt écht te gek!
Van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u workshop o.l.v. Nils Pieters

Leslokaal:
GOAL!! Maak je eigen voetbaltrekpop. Wordt het een voetballer of voetbalster? Wie wordt er kampioen? Dat mag je allemaal zelf verzinnen!
Van 9u30 tot 12u30 o.l.v. Sylvia Hiel

Leslokaal:
Verras jezelf en ontwerp je eigen pop-up kaart. Je leert eenvoudige tips en tricks om tot een mooi en kleurrijk resultaat te komen. Na deze workshop, verstuur je nooit meer een saaie postkaart!
Van 13u30 tot 16u o.l.v. Steffi Palet

Voetbalstadion:
Wie zegt er dat je enkel voetbal kan spelen in het stadion? Wordt een echte B.V. en figureer mee in een levende Tetris computer game op de tribune. Smile, you’re on camera! Van 9u30 tot 12u30 o.l.v. Daan Cools

In de andere leslocaties van onze Kunstacademie gaan er open lessen door in de beeldateliers tijdens de gangbare lesuren. Meer info zie je op onze website.

In de Sint-Jan Evangelistkerk te Beveren kan je genieten van de optredens van de samenzangklassen van 14u tot 15u en van 16u tot 17u. Meer info zie je op onze website.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker