Jazzavond: Lupa Gang Gang Quartet + KAU Trio.
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 17 juli 2021 (van 20u30 tot 23u00)

/

Jazzavond: Lupa Gang Gang Quartet + KAU Trio.

Vlonderse hoek

3080 Tervuren

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Voor een zalig zomergevoel moet je van 12 juni tot 29 juli op het grasveld van de Koninklijke Moestuin zijn. Spreek eindelijk weer af met vrienden en bekijk er de wedstrijden van de Rode Duivels op het EK Voetbal of geniet van een gevarieerd aanbod van muzikale optredens, theater- en filmvoorstellingen, comedy- en hiphopavonden, workshops, …

JAZZAVOND

Het piepjonge Lupa Gang Gang Quartet is een groep die uitersten met elkaar probeert te verbinden. De achttienjarige muzikanten weten steeds de balans te vinden tussen rustige sferen en wilde explosies, maar wat er vooral toe doet is het constant enthousiasme en de ontembare energie. Het kwartet bestaande uit Miel, Anton, Lena en Rob maakte hun debuut in het tv-programma ‘De Ideale Wereld’ in 2017. Ze werden geselecteerd voor ‘Sound Track’ en speelden o.a. op Gent Jazz en in Flagey.

KAU trio. uit Brussel wordt aangeprezen als de veelbelovende nu-jazzband uit België. Ze halen hun inspiratie van overal en maken een mix van hun jazz-achtergrond met grooves, hiphop en elektronische soundscapes en nemen je mee naar donkere trip-hop en Japanse funk.

André Breidlid (drums), Matteo Genovese (bass) & Jan Janzen (keys) brengen graag hun mix van jazz/soul/funk naar Tervuren.

Gratis toegang - reservatie verplicht!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker