Zomerse Vrijdagen Diksmuide
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 12 juli 2019 (van 19u00 tot 23u30)

Vrijdag 19 juli 2019 (van 19u00 tot 23u30)

Vrijdag 26 juli 2019 (van 20u00 tot 23u30)

Vrijdag 16 augustus 2019 (van 20u00 tot 23u30)

Vrijdag 23 augustus 2019 (van 20u00 tot 23u30)

/

Zomerse Vrijdagen Diksmuide

Grote Markt 6

8600 Diksmuide

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Zomerse Vrijdagen
Zomermaanden 2019

Geen nieuwkomer maar wel in een nieuw format, de Zomerse Vrijdagen! Kom mee zingen en swingen bij lokale horeca niet enkel in het stadscentrum maar ook in de dorpen. Voor één keer serveren ze niet alleen drankjes maar ook gratis optredens en ambiance die zorgen voor een heerlijk vakantiegevoel in eigen stad.

12 juli – Petit Paris – Laura Lynn, Wim Soutaer & Charles Van Domburg en dansschool El Sanscha
Laura Lynn, dé schlagerkoningin, brengt heerlijke Nederlandstalige muziek naar Diksmuide terwijl Wim Soutaer en Charles van Domburg zorgen voor de lachspieren en meezingers. Deze twee geboren entertainers en muzikanten van de bovenste plank zorgen met hun overweldigende stemmen en aanstekelijke energie dat het podium zal daveren. Wie het podium ook doet daveren die avond is dansschool El Sanscha, zowel klein als groot zal je verbazen met hun dansmoves. Om café Petit Paris niet uit zijn voegen te doen barsten verhuizen ze voor één keer naar de showroom van garage Hosten-Durnez in de Diamantstraat.

19 juli – Brouwershuys – NAFT en The Fallen Madonnas
Het einde van je werkdag vieren doe je op 19 juli met NAFT tijdens hun afterwork-optreden. NAFT geeft gas met knalmuziek zoals je het graag hebt, met blazers die blazen, drummers die drummen en juichers die juichen. Kortom, NAFT trekt het feestje op gang! Na dit blaas- en drumgeweld zetten we de avond verder met The Fallen Madonnas. Op enthousiaste, energieke wijze flitsen muzikale hoogvliegers van de jaren 70, 80, 90 tot op heden voorbij. Nooit klonken covers zo juist en fris en toch eigentijds. Vanaf de eerste noten is het al feest op het podium en spatten de muzikale vonken er van af! Met The Fallen Madonnas geniet je de ganse avond van een top-repertoire, top-entertainment, top licht en geluid om van de Zomerse Vrijdagen een geweldig live-spektakel te maken!

26 juli – De Keizerhoek – Marino Punk
Een opvallende verschijning met een accordeon? Dan hebben we het over Marino Punk! Met zijn typische accordeonmuziek van vroeger, Franse musettes, marches, Spaanse paso dobles, tango’s, bolero’s, bekende meezingers en eigen composities kan hij iedereen bekoren!

16 augustus – Opus 3 – Variéteshow “Les fleurs D’Alost”
Geniet van een variété show met muziek en dans gebracht door “Les fleurs D’Alost”. Deze adembenemende show is een oppepper voor jong en oud.

23 augustus – De Speelman – Pancrase station crew
No nonsens coverband die garant staat voor een avond vol fun and music! Ze brengen een mix van eigenzinnige en gezellige nummers met een groovy ondertoon.

i
Dienst Evenementen
Grote Markt 6
051 79 30 60
[email protected]

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker