Slimme baby Boekstartochtend
Evenementen > Opendeurdagen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 28 november 2020 (van 10u00 tot 13u00)

/

Slimme baby Boekstartochtend

Grote Markt 3

3300 Tienen

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Boekstart wil ouders en hun kinderen laten genieten van boeken. Elk jaar vieren we dit met de Boekstartdag, een dag speciaal voor de allerjongsten. In mei 2020 is de Boekstartdag niet kunnen doorgaan door corona, maar we bieden jullie de workshop 'Slimme Baby Boekstartochtend' nu opnieuw aan, dit keer in het kader van de Voorleesweek in november. Zin in toffe voorleestips voor je baby, peuter, kleuter? Je kan gewoon langskomen!

SLIMME BABY BOEKSTARTOCHTEND (0-5 jaar) van 10.00 tot 13.00 uur:

Gil van Narrata is leesbevorderaar, ze is dol op kinderboeken en houdt ervan voorleeskennis door te geven aan anderen. Ervaar zelf hoe deze dame jullie weet te boeien met boekjes, versjes en verhalen, en doe inspiratie op voor de voorleesmomentjes thuis!

Je baby, peuter en/of kleuter is samen met jou welkom. Hij of zij hoeft niet ‘braaf’ stil te zitten. Samen gaan jullie op verkenning in de wondere wereld van boekjes.
Er is ook plaats om de buggy’s te parkeren in de trappenhal.

Deze workshop kadert in de Voorleesweek. Ze is gratis en je kunt gewoon gezellig langskomen als je zin hebt! Ook grootouders, vrouwen in blijde verwachting en/of hun partner zijn welkom.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker