Rob de Nijs - 't Is Mooi Geweest
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 21 november 2021 (van 19u00 tot 21u30)

/

Rob de Nijs -

Schijnpoortweg 119

2000 Antwerpen

€49

Basistarief: 49,00 €

In zijn meer dan 60-jarige carrière was Rob de Nijs met zijn band te gast in prachtige theaters en concertzalen. Hij speelde in alle uithoeken van Nederland en Vlaanderen, behalve... in het Antwerpse Sportpaleis. Daar komt eindelijk verandering in. Door corona werd de datum aangepast, maar binnenkort staat Rob met ‘'t Is Mooi Geweest’ voor het eerst in zijn carrière in het Antwerpse Sportpaleis.

Rob maakt van dit concert gebruik om dankbaar afscheid te nemen van zijn trouwe fans en het publiek dat hem jarenlang omarmd heeft. “Zij hebben ervoor gezorgd dat ik al die jaren muziek kon maken en op het podium mocht staan. Samen met mijn band trek ik nog één keer alle registers open en sluiten we hiermee in Vlaanderen mijn carrière groots af”, zegt de Nijs enthousiast.

Rob’s manager, muzikant en vriend Frank Jansen: “We hebben al een paar keer opgetreden in een uitverkochte Lotto Arena en toen we daar te gast waren, zei Rob wel eens lachend en gekscherend: Frank, als het moet kunnen we ook in de grotere zaal hiernaast spelen. Dus ik wist dat het in zijn binnenste toch een droom was die hij wilde realiseren.”

Rob zit zoals bekend in het beginstadium van Parkinson, maar zijn behandelende geneesheer gaf groen licht, waardoor Rob met ‘'t Is Mooi Geweest’ nog één keer groots zal schitteren. Voor alle fans en iedereen in Vlaanderen die houdt van Rob de Nijs en zijn prachtige oeuvre, wordt dit een afspraak met de muziekgeschiedenis. Het is zoals hij het zelf omschrijft: “We gaan eruit met een knaller!”

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker