Stoemp! x Pilar: Psst Mlle curates Oriana Ikomo, Dushime, Rrita Jashari b2b M...
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 4 september 2021 (van 17u00 tot 23u00)

/

Stoemp! x Pilar: Psst Mlle curates Oriana Ikomo, Dushime, Rrita Jashari b2b M...

Fritz Toussaintstraat 8

1000 Brussel

Psst Mlle, het Brussels all-female collectief dat strijdt voor meer vrouwen in de muziekindustrie, cureert een avond vol vrouwelijk talent op het See U-festival!

Fresh on the scene: Oriana Ikomo verovert stukje bij beetje het muzieklandschap met haar soulful stem en bezwerende sound. Een frisse nieuwe stem om te ontdekken.
Onder de vleugels van het avant-garde muziekcollectief Noannaos ontplooit zich een mooie nieuwe vogel. Dushime is performer, actrice en muzikante en brengt met haar muzikaal project een mix van stijlen en geluidsexperimenten.
Voor de muziekliefhebbers is Rrita Jashari intussen een gevestigde waarde. Als programmator bij VK, dj en oprichter van 54KOLAKTIV ademt ze muziek en brengt ze een nieuw geluid doorheen de straten van Molenbeek. Mimi, aka Maria Green, is een Brusselse dj afkomstig uit Zambia. Ze exploreert haar Afro-Europese culturele roots doorheen verschillende media. Als lid van dj-collectief Lait de Coco en dj van Martha Da’ro baant ze zich een weg naar de top. Kosmische electro, opzwepende ritmes en percussie, als Mimi de platen kiest kan je niet anders dan dansen. Mis deze explosieve b2b set niet!
RaqL is een Brusselse dj met Kaapverdische en Angolese roots. Ze is gespecialiseerd in tropische elektronische muziek, maar vond tijdens de lockdown tijd om haar sound te personaliseren en brengt een eigen muzikaal verhaal, doorspekt van een verhitte hedendaagse afrosound!

Dit Stoemp!-concert zal plaatsvinden op See U, en wordt gerealiseerd in samenwerking met Pilar.
CORONA INFO
Stoemp! is volledig gratis. Naarmate de concerten dichterbij komen, volgt meer info over de coronamaatregelen per show.
www.stoemplive.be

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker