ONLINE Gratis Kennismaking Stilte Meditatie
Opleidingen & Workshops
WOENSDAG
1
SEPTEMBER

Woensdag 1 september 2021

Van 6u30 tot 7u00

ONLINE Gratis Kennismaking Stilte Meditatie

Wenbergstraat

3600 Genk

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Wil je graag eerst beleven wat Stilte voor jou kan betekenen?
Dan ben je van harte welkom op de online gratis ‘Kennismaking met Sacrale Stilte Meditatie’ op 01/09/21 om 6u30 via deze Google Meet link waarop je dan gewoon kan klikken en kan deelnemen: meet.google.com/csq-wptz-ffq

ONLINE: 21 Dagen Sacrale Stilte Meditaties

Zakken in Zijn.. Stilte beleven. Het is een zegen!

Dankzij deze intuïtief geleide meditaties, met aaneensluitend een vijftiental minuutjes Stilte, ga je ervaren hoe je, mits het liefdevol erkennen van soms ‘wilde golven’ aan de oppervlakte, zachtjes doorheen verschillende lagen zakt en steeds meer voeling krijgt met de bodem van je wezen (zoals de bodem van de oceaan, waar alles rustig en vredig is). Je komt tot rust en ervaart steeds meer de heelheid en compleetheid van je wezen. Vanuit deze stille, open, alles omarmende ruimte is het leven bijzonder interessant. Woorden schieten tekort. Het is de Stilte die toegang biedt tot jouw ware wezen.

Dagelijks programma:
06u30 Intuïtief geleide meditatie (+/- 7 min.), gevolgd door Stiltemeditatie (+/- 15 min.)
06u55 Mogelijkheid tot delen en ook voldoende aandacht voor de effecten in je praktische, dagelijkse leven
07u00 Afsluiting

Een heel bijzondere start van de dag met gelijkgestemde zielen!

(Tip: Mocht je dat willen zou je na de meditatie een intuïtieve tekening of een mini-schilderijtje kunnen maken vanuit hetgeen zich in het moment vanzelf aandient.)

Tijdens het mediteren in groep ontstaat er een gezamenlijk krachtig, dragend veld. Daarom vind ik het zo interessant om online samen te mediteren. Tevens geloof ik ook dat dit bijzondere samenzijn ons allen aanmoedigt om Stilte te integreren in ons dagelijks leven en vandaaruit te handelen.

Hartelijk welkom!

Begeleiding: Christine Lenaerts

Tijdsduur: Iedere weekdag samen online van 2/09/21 t/m 30/09/21 van 06u30 tot 07u00 & indien je er soms niet bij kan zijn, kan je deze meditatie nog beluisteren op een later moment.
We kunnen elkaar zien en horen tijdens de meeting. Ik neem tegelijkertijd met mijn geluidsrecorder de meditatie op. Dit geluidsfragment van de meditatie (zonder nabespreking) kan je achteraf ook nog beluisteren via een link die ik je steeds per mail bezorg).

Locatie: Online via Google Meet
De link bezorg ik jou per mail na inschrijving en storting van het bedrag.
Deze link kan je dan gebruiken voor alle meditatiemomenten gedurende deze 21 dagen. Je kan gewoon klikken op de link en dan kunnen we elkaar zien en horen.
(Als je je computer gebruikt, hoef je Google Meet niet te installeren. Voor een smartphone is het wel nodig even de Google Meet app te downloaden)

Prijs: 77 Euro

Gelieve ten laatste 01/09/21 in te schrijven via contactformulier: www.thebanyantree.be/contactformulier
Dan stuur ik je een bevestigingsmail. Mocht je toch geen mail ontvangen, gelieve me dan even telefonisch te contacteren (0479/81.34.52)

Als je wil.. ik heb ook een mooie video ‘Al...

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker