Wandeling: een vissersdorp op kindermaat…
Evenementen > Rondleidingen
MAANDAG
2
AUGUSTUS

Maandag 2 augustus 2021

Ma 14 februari 2011 - Vr 15 februari 2030

Geen tijdstip beschikbaar

Wandeling: een vissersdorp op kindermaat…

Boekhoutedorp 3

9961 Boekhoute

€5

Prijs GroepenEen bezoek aan het bezoekerscentrum Boekhoute en deelname aan de wandeling “Boekhoute, een vissersdorp op kindermaat” onder leiding van een gids kost € 1,00 per persoon, met een minimum van € 25,00. (handcomputer inbegrepen)In dit bedrag zitten zowel de huur als de gids Individuele bezoeker:€ 5,00 per PDATot zekerheid van eventuele schade, verlies of diefstal zal voorafgaan aan de uitlening steeds een waarborg van € 10,00 per PDA. Er geldt een borg van € 10,00 per P...

092187896

Een vissersdorp op kindermaat….Garry garnaal is vanaf nu te zien op het scherm. Niet in de filmzaal of op de buis, maar wel op het kleine schermpje van een handpc-GPS. Daarop neemt deze swingende garnaal met sterallures kinderen en volwassenen op sleeptouw. Samen met de Boekhoutse garnaalvisser Peetje Gîrnaert loopt hij voorop (7 km) die langs grenzen, dijken en restanten van oude havens voert.

De wandeling is zowel beschikbaar voor individuele bezoekers als voor groepen.

Individuele bezoekers maken gebruik van de toepassingen van de touch-hand-gps computer. Op zijn kleine schermpje komen Peetje Gîrnaert en Garry Garnaal tot leven. Zijn loodsen je doorheen de prachtige Boekhoutse polder- en havenlandschappen. Langs de route zijn er diverse leuke en educatieve doeopdrachten.

Groepen kunnen op stap met de liveversie van Peetje Gîrnaert of Garry Garnaal. Eén van onze gidsen kruipt in de huid van één van de twee figuren en vertelt het verhaal van een vissersdorp zonder haven.

Er is ook een speciale formule voor scholen. Zo is er een speciaal lespakket beschikbaar dat vooraf gedownload kan worden en in de klas verwerkt. Er worden ook speciale daguitstappen voorzien voor scholen. Alles is bespreekbaar: van lunchpakket tot een knutselworkshop.


Contact
Dienst Vrije Tijd - toerisme / Lien Ysebaert en Ann Buysse
Kasteelstraat 3, 9960 Assenede
telefoon 09 341 90 80, fax 09 341 95 99

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker