Openluchtfilm 'Parasite'
Film
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 9 juli 2020 (van 21u00 tot 23u30)

/

Openluchtfilm

Piketpoort

8930 Menen

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Samen met Cinemobiel toveren we het Brouwerspark om tot een supergezellige openluchtbioscoop! Voor en na de film is er een coronaveilige zomerbar met DJ.

Ki-taek en zijn werkloze familie verkeren in geldnood. Ze leven in een krappe en duistere woning zonder toegang tot Wi-Fi. Zijn kinderen besluiten op een dag om een diploma te vervalsen zodat zoon Ki-woo de privéleraar van Da-hye, dochter van de rijke familie Park, kan vervangen. Wanneer Ki-woo in de wereld van de rijke familie belandt, maakt hij van zijn nieuwe positie misbruik om ook zijn gezinsleden aan een baan te helpen. Terwijl ze doen alsof ze elkaar niet persoonlijk kennen, werken de gezinsleden zich in een mum van tijd in de luxueuze woning van de familie Park binnen. Hun nieuw bestaan loopt echter niet zoals gepland.

‘Parasite’ won dit jaar verrassend 4 Oscars, waaronder die van Beste Film. Deze Zuid-Koreaanse prent is tegelijk dolkomisch, bitter, tragisch én spannend. Een must-see!

"Een geestige, inventieve en heerlijk zwierig geregisseerde suspensekomedie." ★★★★★ - Knack

2019 / duur: 2:12 / Zuid-Korea / regie: Joon-ho Bong / Cast: Song Kang-ho, Choi Woo-shik, Lee Sun-kyun, Park So-dam, Cho Yeo-jeong, Lee Jung-eun, Chang Hyae-jin, Jung Ziso / Dialogen: Koreaans / Ondertiteling: Nederlands, Frans

In het kader van Boulevard Solar

Gratis toegang – reservatie verplicht

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker