Roofvogels spotten - AFGELAST!
Evenementen > Rondleidingen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 28 februari 2021 (van 14u00 tot 17u00)

/

Roofvogels spotten - AFGELAST!

Kuiperscheeweg 20

8370 Blankenberge

050 42 90 40

In de Uitkerkse Polder kun je onder begeleiding van een enthousiaste gids roofvogels spotten. Roofvogels spreken tot de verbeelding! Grijp je kans om eens een Torenvalk, Buizerd, Slechtvalk, Blauwe/Bruine Kiekendief of Velduil te bewonderen! Maar hoe kun je ze herkennen? Een gids zal je tonen waar je op moet letten: op hun vlucht, het verenkleed, de poten, de snavel en de roep... Je zult uiteraard ook te horen krijgen wat ze eten en hoe ze hun prooi te pakken krijgen. Wildlife in de Uitkerkse Polder!

Breng je verrekijker mee.
PRAKTISCHE INFOINSCHRIJVEN VERPLICHT
> Vul voor elke deelnemer een nieuw inschrijvingsformulier in (zie groene knop "INSCHRIJVEN")Welkom als je geen verdachte symptomen vertoont (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging tot 38 C°) of samenleeft met personen met COVID19 of kenmerkende symptomen als koorts (vanaf 38 C°) of benauwdheidsklachten.Elke deelnemer (of gezinsbubbel) houdt 1,5 meter afstand van anderen en van de gids.
Het aantal stops wordt beperkt en er wordt per stop voldoende spreiding voorzien.Vanaf 12 jaar verplicht om je eigen mondmasker mee te brengen en te dragen.Raak tijdens de excursie geen objecten aan.Meebrengen:stevige stapschoenenverrekijker (er is geen mogelijkheid om een verrekijker te ontlenen, noch uit te wisselen tussen verschillende contactbubbels)ontsmettingsgel of spray (1 per persoon of gezin wordt aangeraden)mondmasker (1 per persoon verplicht te dragen vanaf 12 jaar)Aanbeveling voor risicogroepen
Als u tot een risicogroep behoort - senioren (65+) of personen met een ernstige onderliggende medische aandoening - dient u af te wegen of het deelnemen aan één van onze activiteiten raadzaam en verstandig is. We doen ons uiterste best om de risico’s tot een minimum te beperken, maar volledig uitsluiten kunnen we dat helaas niet. Vanuit Natuurpunt zijn wij ervan overtuigd dat u alleen (eventueel in overleg met uw (huis)arts) deze afweging kan maken op basis van uw persoonlijke situatie. Heeft u vragen over de activiteit? Neem dan contact op met de contactpersoon die bij elke activiteit staat vermeld.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker