Bells Lab & DJ Goldfox – “Beats and Bells”
Muziek > Concerten
DINSDAG
6
JULI

Dinsdag 6 juli 2021

Van 20u30 tot 22u00

Bells Lab & DJ Goldfox – “Beats and Bells”

Jeugdlaan 2

3900 Overpelt (Pelt)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Met Beats and Bells brengen we twee verschillende muzikale werelden samen op het podium: eeuwenoude beiaardmuziek vermengd met hippe beats. Beats and bells is uniek samenspel van Bells Lab met beiaardier Jan Verheyen en DJ Goldfox.

De beiaard speelt niet -zoals normaal- vanuit een toren, maar staat mee op het podium. Het is de toerbeiaard, de nieuwe mobiele beiaard van Bells Lab. Beiaardier van Hasselt en Neerpelt, Jan Verheyen is niet vies van een experiment en wilde de traditie van de beiaardcultuur - erkend door Unesco - in contact brengen met muziek van de jongeren en kwam zo bij DJ Goldfox terecht om zo een brug van het verleden naar de toekomst te maken.

DJ Goldfox is een naam die klinkt als een klok in de wereld van de Belgische elektronische muziek. Hij draait al sinds zijn veertiende in clubs en speelde op Pukkelpop, Tomorrowland, Studio Brussel… Hij speelt graag zijn platencollectie uit die een brede waaier van energetic house, techno, breaks and acid stompers bevat.

Wat u deze avond te horen en te zien krijgt, is voor iedereen nog een grote verrassing want dit werd nog niet eerder vertoond! Wees er als eerste bij!

WERELDPREMIERE

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker