Nils De Caster & Sara De Smedt - It takes a believer
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Woensdag 23 december 2020 (van 21u00 tot 22u15)

/

Nils De Caster & Sara De Smedt - It takes a believer

Graaf van Vlaanderenplein 32

9000 Gent

€16

Basistarief: 16,00 €

Nils De Caster, multi-instrumentalist van de The Broken Circle Bluegrassband en Sara De Smedt brengen eigenzinnige interpretaties van de grootste songschrijvers uit de geschiedenis van de country, blues en folkwereld.

Als u eens wil weten hoe het voelt om op de schoot van een artiest te zitten, dan is dit concert de ideale gelegenheid. Wie hen al heeft zien en horen optreden, weet dat ze het publiek royaal meenemen in hun muzikale wereld.

Nils De Caster is meestal op tournee met zijn soulmates en familie: Roland Van Campenhout, Bruno Deneckere, Lieven Tavernier, Perry Rose & The Rielemans Family. Sara De Smedt was zangeres en componiste van Mary's Bleeding Heart. Daarnaast speelde ze mee in producties van KVS, Theater Antigone, BroedBloeders VZW en MusicHall. Haar stem laat niemand onberoerd.

Nu ze lief en bed en leed delen, staan ze heel vaak samen op het podium. Daaruit vloeide hun eerste liefdeskind. It takes a believer, een album met 9 eigen nummers dat eind september 2020 uitkomt.

Coronamaatregelen
De Graaf zorgt ervoor dat je in een veilige context kunt genieten van evenementen. De capaciteit van De Graaf is beperkt omwille van de huidige maatregelen. Koop daarom (bij voorkeur) voor minstens twee en maximum vier personen tickets aan. Dat zorgt ervoor dat wij het maximale kunnen halen uit de zaalbezetting. Let wel: als je inschrijft voor meerdere personen tegelijk krijg je plaatsen naast elkaar toegewezen. Schrijf je dus enkel in voor jezelf en personen die in jouw sociale bubbel zitten.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker