Visual Velocities: An Animation Walk
Film
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vr 26 maart 2021 - Zo 18 april 2021

/

Visual Velocities: An Animation Walk

nvt

9000 Gent

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Confettikanonnen en decoratief kaarsjesgeweld, aanstaande donderdag viert KASKcinema haar tienjarig bestaan. Hoewel het met de cinema’s op slot moeilijk feestvieren is, laten we ons niet ontmoedigen. Samen met X-RAY en Iraans animatie-collectief Animation;Experiment bekokstoofden we namelijk een speciaal evenement dat Gent transformeert in een openlucht filmzaal.

Visual Velocities is een met experimentele animatiefilms besprenkelde wandelroute die je doorheen het stadsbeeld laat snuisteren, op zoek naar de wonderen van de Iraanse videokunst. 16 QR-codes die elk toegang geven tot kortfilmwerk werden verstopt in de Bijloke en Citadel-wijk, en vragen om gevonden te worden. Met kaartje en koptelefoon in de hand zie je zo Gent vanuit nieuwe hoeken en kom je in contact met een brede waaier aan beelden, indrukken en ideeën.

Benieuwd hoe deze artistieke truffeljacht in zijn werk gaat? Kijk dan donderdag 25 maart, 20:30, naar ons speciale KASKcinema Strikes Back uitzending en nodig jezelf uit voor een filmrijk feest dat zowel de benen strekt als het hart verwarmd.

Visual Velocities is een stadsbreed installatiewerk dat loopt vanaf vrijdag 26 maart tot zondag 18 april.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker