Repair Café Eeklo
Opleidingen & Workshops
ZATERDAG
21
NOVEMBER

Zaterdag 21 november 2020

Van 9u00 tot 12u00

Repair Café Eeklo

Schietspoelstraat 19

9900 Eeklo

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Op zaterdag 21 november is er opnieuw een bijeenkomst van Repair Café Eeklo. Dat is goed nieuws voor wie elektrisch of ander materiaal wil laten repareren, kleren of textiel laten verstellen, parelkransen rijgen of juwelen herstellen. RESERVATIE IS VERPLICHT.

Het wordt geen bijeenkomst zoals anders want uiteraard is het de bedoeling dat dit in veilige omstandigheden kan, zowel voor de medewerkers als voor de bezoekers.

Er wordt hersteld van 9 tot 12 uur in LDC Zonneheem, Schietspoelstraat 9 in Eeklo. Iedereen die wil langskomen moet op voorhand reserveren. Dat kan aan de balie van Wijkcentrum De Kring, Zuidmoerstraat 136 in Eeklo, telefonisch op 09 378 61 69 of door een mail te sturen aan [email protected]

Bezoekers komen alleen, doen dat op het hen toegewezen uur, dragen een mondmasker en volgen de richtlijnen. Er kan slechts één voorwerp van dezelfde categorie (elektro, kledij, …) aangeboden worden. Er is ook geen cafetaria om tijdens het wachten iets te drinken maar vermits er gewerkt wordt op afspraak zijn de wachttijden beperkt.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker