Over geld: financiële tips en tricks
Kunst & Cultuur > Lezingen & Debatten
DONDERDAG
11
FEBRUARI

Donderdag 11 februari 2021

Van 19u00 tot 20u00

Over geld: financiële tips en tricks

nvt

8800 Roeselare

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Is het soms aftellen tot je loon of uitkering op je bankrekening verschijnt? Je aarzelt om in de postbus te kijken om maar niet die zoveelste factuur te zien binnenkomen? Je partner is (tijdelijk) werkloos en je hebt het gevoel dat er geen ruimte meer is om ook soms leuke dingen te doen? Geen idee hoe dat loon zo snel verdwijnt?
Herkenbaar? Een eerder nieuw, of bekend gevoel? Je bent niet alleen. Voor steeds meer mensen lukt het niet meer om rekeningen (tijdig) te betalen en de financiën op orde te houden. Het vinden van een weg uit die financiële chaos lukt niet. Dan bestaat er zoiets als een budgetcoach om je te helpen, aanvullend én anders dan de traditionele hulpverlener.
We nemen je mee naar de praktijk van Bert Wastijn, een coach die ook rond deze thematiek werkt. Na een korte intro over het ‘wat en hoe van budgetcoaching’, ontdek je in de sessie welke tools Bert gebruikt om inzicht te krijgen op je budget. Ontdek hoe je zelf meer vat krijgt op wat maandelijks op je bankrekening gebeurt. Welke prioriteiten belangrijk zijn en waarom je bepaalde geldkeuzes ‘beter' wel of niet maakt.
Je wordt mee uitgenodigd zelf na te denken, aan de slag te gaan en je vragen te stellen aan iemand die hier als coach mee aan de slag gaat.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker