Overgang Scouts 738 Erracht
Evenementen > Opendeurdagen
ZONDAG
20
SEPTEMBER

Zondag 20 september 2020

Van 10u00 tot 16u30

Overgang Scouts 738 Erracht

Kapelsesteenweg 72

2930 Brasschaat

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

20 september is het zo ver! EIN-DE-LIJK: Het begin van het nieuwe scoutsjaar. Dit jaar steken we de overgang in een corona-proof jasje waardoor deze anders zal verlopen dan gewoonlijk. We gaan te werk met 'takbubbels'; dit wil zeggen dat de leden doorheen de dag enkel contact hebben met hun eigen tak. Om dit te kunnen garanderen, zal de groepsmis en het jaarlijks gezamenlijk ontbijt jammer genoeg niet kunnen doorgaan. Wel zal er een ontbijt voorzien worden per bubbel. Ook de 'leidingsonthulling' zal er anders uitzien; de leiding wordt online bekendgemaakt doorheen de week van 14 september.

De leden worden bijgevolg op verschillende uren verwacht aan de ingang van het Sint-Michielscollege Brasschaat (kant van de Kapelsesteenweg). Aan de ingang wordt er duidelijk aangegeven waar de leden heen moeten. Heeft u kinderen die lid zijn van verschillende takken? Dan mogen zij uiteraard op hetzelfde tijdslot worden gebracht of gehaald. Indien uw kind oud genoeg is om zelfstandig naar de scouts te komen, raden wij aan dit zeker te doen. *

De leden moeten op volgende uren afgezet en opgehaald worden:
10u-12u30: Kapoenen
10u15-15u30: Maki's
10u30-15u45: Raksha's
10u45-16u00: Jong Gidsen/ Jong Verkenners
11u-16u30: Gidsen/ Verkenners

Vanzelfsprekend verwachten wij dat iedereen zich aan de nodige maatregelen houdt om de overgang zo corona-proof mogelijk te laten verlopen. Scouts en gidsen Vlaanderen zal nog concreet aan ons communiceren welke maatregelen juist getroffen moeten worden. Wij zullen dit dan zo snel mogelijk doorgeven aan jullie.

Wij staan alvast te popelen om het nieuwe scoutsjaar in te zetten. Jullie ook? ‘t Zal wel zijn!

Een stevige linker,
De leiding van 738 Erracht
Voor meer info kan u terecht op onze site: www.738erracht.be

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker