mòs ensemble (Week van de Belgische muziek)
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Woensdag 10 februari 2021 (van 20u00 tot 21u00)

/

mòs ensemble (Week van de Belgische muziek)

Werfstraat 108

8000 Brugge

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

LIVEstream

Tijdens de Week van de Belgische Muziek - 8 tot en met 14 februari - gaat de Belgische jazz sector full force. We staken de koppen bij elkaar en houden de hele week lang een heuse jazz marathon met oud en nieuw beeldmateriaal. Ook toffe andere jazz initiatieven worden gedurende de hele week in de spotlights gezet. Daarmee willen we de artiesten en organisaties die in 2020/2021 zwaar werden getroffen door de corona crisis een hart onder de riem steken. Alles zal terug te vinden zijn op onze Facebookpagina en die van jazz.be, alsook op de social media van alle partners!


Mòs ensemble is de band rond contrabassist Kobe Boon, die we kennen van het jonge, avontuurlijke en grillige jazzcombo Steiger.

Sfeer, klankkleur, energie, improvisatie en doorgecomponeerde werken: het zijn slechts enkele kernwoorden om mòs ensemble te omschrijven. Vertrekkende vanuit composities en arrangementen van Kobe Boon loeren steeds weer verrassingen om de hoek. Dat hij ook met mòs ensemble geen conventionele paden bewandelt mag geen verwondering wekken.

In 2019 bracht dit septet het debuutalbum 'Limbs' uit, dat op uitstekende reviews mocht rekenen. Het is meteen een visitekaartje voor deze band die zijn plaats inneemt in de alternatieve jazzscene en in een adem genoemd wordt met bands als Black Flower, schntzl, LABtrio en Steiger uiteraard ook.

Nu zijn ze bij KAAP hard aan het werken aan de opvolger!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker