Webinar: Meer tijd nodig voor jezelf? Geen luxe, maar een noodzaak!
Kunst & Cultuur > Lezingen & Debatten
MAANDAG
10
MEI

Maandag 10 mei 2021

Van 19u30 tot 20u30

Webinar: Meer tijd nodig voor jezelf? Geen luxe, maar een noodzaak!

online

2440 Geel

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Merk jij ook dat je regelmatig denkt dat je wat meer tijd zou moeten nemen voor jezelf, maar wanneer die kans er is, het toch niet lukt? Of misschien voel je je schuldig? Of zijn andere zaken in orde brengen toch weer belangrijker?

Tijdens deze lezing gaan we wat meer in op het begrip ‘tijd nemen voor jezelf’.
Waarom zouden we dat doen? Is dat echt nodig, en waarom dan wel? We leggen de link met de werking van ons lichaam en meer bepaald ons zenuwstelsel.

Daarna richten we ons op de praktische kant van deze vraag: Hoe nemen we best tijd voor ons zelf?Wat zijn activiteiten die ons toelaten tijd te nemen voor ons zelf en hoe dragen zij bij tot ons algemeen welbevinden?
Tijd nemen voor ons zelf draagt namelijk bij tot een goede slaap, betere stresshantering en meer veerkracht. Het heeft een positieve invloed op ons professioneel leven, maar ook op ons gezinsleven.

Met dit webinar willen we deelnemers inspireren meer tijd te nemen voor zichzelf en hen praktische en eenvoudige tips mee te geven om hier onmiddellijk mee aan de slag te gaan. Het volgen van deze webinar is alvast stap 1!

Aisha Cortoos
is klinisch psycholoog, psychotherapeut en doctor in de Psychologie. Zij is slaap en stress expert en oprichter van Brainwise, een praktijk die zich specialiseert in de aanpak van slaap en stress klachten.

Met ondersteuning van Avansa Kempen

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker