Kastanjestraat Rommelmarkt & Terras Mundial
Evenementen > Beurzen & Markten
ZATERDAG
28
AUGUSTUS

Zaterdag 28 augustus 2021

Zaterdag 28 augustus 2021 (om 0u00)

Zondag 29 augustus 2021 (om 0u00)

Zondag 29 augustus 2021 (van 0u00 tot 23u59)

Om 0u00

Kastanjestraat Rommelmarkt & Terras Mundial

Meibloemstraat 86

9000 Gent

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

ZATERDAG 28.08
☀ Rommelmarkt & Terras Mundial ☀

• 10:00 – 18:00 Bal Mundial vult het terras van de Koer met Kringloopmuziek. Met vinyl en ander moeilijk afbreekbaar materiaal dat we aantroffen tussen opa’s erfenis, onder een laag stof op zolder en in de garage om de hoek, leveren je favoriete dj’s de ideale soundtrack bij je jaarlijkse rommelmarkt. Stemmige muziek gegarandeerd. Krakende groeven en haperende naalden niet uitgesloten. Met dj’s Moussa Rasé, Neo-Rej, Sidi Caravan en Gino Capuccino.

De rommelmarkt breidt zich uit tot in de Koer. Wil je ook een standje? Inschrijven en meer informatie: [email protected] Naam en telefoonnummer vermelden.

ZONDAG 29.08
☀ Zondag Acht Dagen ☀
• terras muziek randgewoel •

Op zondag verwelkomen we je graag met muziek, zon, drankjes en heerlijk eten. Klink samen met ons op de laatste dag van de week!

• 14:00 Van harte welkom op de Koer: zomerse drankjes, heerlijk eten, overal zinderende klanken, schaduw- en zonovergoten plekken!

• 14:00 – 22:00 Vandaag vult de rommelmark de straten in de buurt, en Bal Mundial het terras van de Koer: De wereld draait vierkant. Ook al wonen we op een planeet met een hoek af, zolang er een gaatje in het midden zit, zwieren we haar op de draaitafel. De dj’s van Bal Mundial maken van je tafel van vier een swingende dansvloer met strakke beats uit alle hoeken van onze bol. Met dj’s Moussa Rasé, Zazazoe, Danger Dancer (Urgent.fm) en Loman (Urgent.fm). Met live-act door CATwalksPIG, een band die plezier maakt met meerstemmige melodieën uit rockabilly, swing, rhythm en soul.

• 18:30 Een heerlijke maaltijd vol geuren en kleuren. Vers gemaakt in de Koerkeuken en voor slechts €10, inclusief vriendelijke bediening, van jou.

• 21:00 Het loket sluit en verkoopt de laatste bonnen. Last call om 21:30!

• 22:00 De zon zakt, de dag sluit af.

Meer informatie: www.dekoer.be/zondag-acht-dagen
In samenwerking met Bal Mundial, De Meubelfabriek en Kastanjestraat Rommelmarkt.

Kom op tijd want vol = vol. Voor de ingang van het terras hanteren we PAY WHAT YOU CAN, zo kan ieder bijdragen naar eigen mogelijkheden. Hoe we de richtingaanwijzers plaatsen, alles coronaproof houden en meer-van-dat-soort-informatie vind je hier.
Met steun van Stad Gent, de Vlaamse Overheid, Vedett, Nationale Loterij, Refu Interim, Bavik, BE O en COOP.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker