Repair Café & Plantenruil
Opleidingen & Workshops
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 13 oktober 2019 (van 9u30 tot 12u00)

/

Repair Café & Plantenruil

Broeders Maristenstraat 2

8740 Pittem

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Na het succes van de vorige edities organiseert Bib Pittem opnieuw een Repair Café. Tijdens een Repair Café kan je kleine huishoudtoestellen laten herstellen (elektronische spullen, klein elektronisch speelgoed, hard – en software-problemen met laptop of tablet,..).
Nieuw is dat ook kleine naaiwerkjes worden uitgevoerd. Wil je een retouche laten uitvoeren, moet er iets genaaid worden,… beng gerust uw kledij (en eventueel een nieuwe rits, lapje stof of draad mee). Wij zorgen voor een naaimachine!
De herstellingen worden uitgevoerd door enkele vrijwilligers. De herstellingen gebeuren gratis, maar wie wil, kan een vrijwillige bijdrage geven aan de herstellers.
Wil je zeker zijn, dat jouw apparaat of kledingstuk kan hersteld worden, neem dan even contact op met de bibliotheek.
Samen met het Repair Café is er ook de mogelijkheid om planten te ruilen. Heb je een plant die een tweede leven verdient, dan kan je die plant ruilen voor een nieuw exemplaar. Misschien heb je een zieke plant, is je plant te groot of ben je gewoon toe aan iets nieuws, dan breng je de plant binnen en ontvang je desnoods een nieuwe. De plantenruil vindt plaats in samenwerking met het Plantenasiel van Tuin(h)ier Pittem.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker