Zondag Acht Dagen: Orphan Fairytale, Hi Hawaii, Elias
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 25 juli 2021 (van 14u00 tot 22u00)

/

Zondag Acht Dagen: Orphan Fairytale, Hi Hawaii, Elias

Meibloemstraat 86

9000 Gent

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

☀ Zondag Acht Dagen ☀
• terras muziek randgewoel •

Vier de zomer op de Koer!
Op zondag verwelkomen we je graag met muziek, zon, drankjes en heerlijk eten. Vandaag razen we door een dag vol ritme, zinderende drums en verrassende sounds. Klink samen met ons op de laatste dag van de week!

• 14:00 Van harte welkom op de Koer: zomerse drankjes, heerlijk eten, overal zinderende klanken, schaduw- en zonovergoten plekken!

• 15:00 Elias
De Belgische drummer en songschrijver Elias Devoldere (Nordmann, Sumi, John Ghost …) komt voor het eerst solo naar buiten. Voor dit project, dat de pretentieloze naam Elias meekreeg, componeert Devoldere intuïtieve, persoonlijke en beeldende muziek.

• 17:30 Orphan Fairytale
Orphan Fairytale brengt elektronische psychedelica die behendig balanceert tussen sprankelend en griezelig. De afgelopen jaren heeft ze de Keltische harp in haar repertoire opgenomen, waarbij ze nieuwe klanken creëert die naadloos aansluiten bij haar unieke sound.

• 18:30 Een heerlijke maaltijd vol geuren en kleuren. Vers gemaakt in de Koerkeuken en voor slechts €10, inclusief vriendelijke bediening, van jou.

• 19:30 Hi Hawaii
Hi Hawaii’s Jens Bouttery & Lennart Heyndels brengen een hommage aan het alledaagse door middel van zelfspot, eerlijkheid en grandioze huishoud-dramatiek. Beide multi-instrumentalisten hebben een rijke achtergrond in jazz-, theater- en filmmuziek. Deze elementen gooien ze dan ook graag in de poel van Hi Hawaii.

• 21:00 Het loket sluit en verkoopt de laatste bonnen. Last call om 21:30!

• 22:00 De zon zakt, de dag sluit af.

Meer informatie: www.dekoer.be/zondag-acht-dagen
Kom op tijd want vol = vol. Voor de ingang van het terras hanteren we PAY WHAT YOU CAN, zo kan ieder bijdragen naar eigen mogelijkheden. Hoe we de richtingaanwijzers plaatsen, alles coronaproof houden en meer-van-dat-soort-informatie vind je hier.

Met steun van Stad Gent, de Vlaamse Overheid, Vedett, Nationale Loterij, Refu Interim, Bavik, BE O en COOP

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker