Belpop Bonanza Kempen Theatershow
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
ZATERDAG
16
OKTOBER

Zaterdag 16 oktober 2021

Van 20u15 tot 20u15

Belpop Bonanza Kempen Theatershow

Smallestraat 2

2400 Mol

Belpop Bonanza, dat is de wereld van Jan Delvaux en Jimmy Dewit alias DJ Bobby Ewing. Twee olijke muziekfreaks met een specialisatie in Belgische popmuziek. Samen maken ze theater en televisie over de geschiedenis van de lichte muziek uit eigen land.
De twee gaan op zoek naar sterke en merkwaardige verhalen die ze aankleden met muziek, foto’s en bewegend beeld. Want Belpop is overal. Elke gemeente groot en klein heeft een schat aan verhalen. En dus gaat Belpop Bonanza ditmaal regionaal.
Belpop Bonanza Kempen wordt een theatershow over de muzikale geschiedenis van welja… de Kempen. Is daar wel iets te vinden? In een streek die notabene ‘stil’ als voornaamste predicaat heeft? Wel, de muzikale geschiedenis van de Kempen is groot en bijzonder. Van Bobbejaan tot Kate Ryan. Van Graspop tot Pennenzakkenrock. Van een snoeiharde garagepunkband uit Hoogstraten die de Nieuwe Lichting wint, tot een fanfare uit Tielen die het tot de main stage van Pukkelpop schopt.
Belpop Bonanza Kempen is bovendien meer dan een zaalshow: doorheen het seizoen presenteren we nog verschillende activiteiten, waaronder een Belpop Bonanza Kempen muziekquiz.
Hou onze website en de Facebookpagina van Belpop Bonanza Kempen in de gaten!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker