Kunst- en cultuurmarkt KoekelART: meer dan 40 beeldend kunstenaars + muziek o...
Evenementen > Beurzen & Markten
ZONDAG
15
AUGUSTUS

Zondag 15 augustus 2021

Van 10u00 tot 17u30

Kunst- en cultuurmarkt KoekelART: meer dan 40 beeldend kunstenaars + muziek o...

Concertplein

8680 Koekelare

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

De succesvolle kunst- en cultuurmarkt KoekelART is dit jaar toe aan zijn derde editie. Het belooft opnieuw een schitterende plejade van beeldende kunst in verschillende vormen en van jong muzikaal talent op het podium te worden.

De cultuurraad en dienst cultuur van Koekelare scheppen graag ruimte voor het tonen van creatief werk en talent uit eigen gemeente en de regio. Voor de derde keer zal de tweejaarlijkse kunst- en cultuurmarkt KoekelART hiervan het levende bewijs vormen op zondag 15 augustus. Het is slechts één keer in twee jaar, dus noteer deze afspraak zeker in je agenda!

OAZE voor vers talent
Zoals de voorbije twee edities zullen 40 beeldend kunstenaars en enkele lokale verenigingen opnieuw het Concertplein rond de kiosk inpalmen. Het gevoel van een bezoek aan de wereldberoemde kunstmarkt in Montmartre is nooit veraf.

Ook de benedenverdieping van Huis Proot zal gevuld zijn met o.m. schilderkunst, glasgravures, wenskaarten, handlettering, juwelen, keramiek, houtsnijwerk, hoeden, fotografie, lederwaren, kleinmeubelen, enz.

De foyer van cultuurzaal De Balluchon wordt exclusief voorbehouden voor een aantal ‘jonge makers’ die zich verzameld hebben op het artistiek platform OAZE.be van Ginter. Zij laten zien welk jong talent er zoal in onze regio schuilgaat en welke ‘de kunstenaars van morgen’ zullen zijn. Kom eens kijken: je zal versteld staan van wat er reilt en zeilt in ons regionaal cultuurlandschap!

Muziek op de kiosk
Als klap op de vuurpijl is er de hele dag door muziek op de kiosk. Ook hier wordt de kaart van het lokaal en vers talent getrokken. Fanfare Sint-Joris brengt een wandelconcert en als afsluiter zal een bekendere band zorgen voor de meest stijlvolle ambiance!

Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles coronaproof zal verlopen. Iedereen wordt met open armen ontvangen. Het enige wat je hoeft te doen is genieten van de sfeer, nieuwe dingen ontdekken, bekenden ontmoeten, iets eten of drinken op een terras, ...

ONTDEK HIER BINNENKORT ALLE DEELNEMERS EN MUZIKANTEN VAN KOEKELART 2021!

Tot 15 augustus! Tussen 10 uur en 17u30...

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker