Brandweerman Sam live (+2)
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
ZONDAG
10
OKTOBER

Zondag 10 oktober 2021

Zondag 10 oktober 2021 (van 14u00 tot 15u00)

Zondag 10 oktober 2021 (van 16u00 tot 17u00)

Van 14u00 tot 15u00

Brandweerman Sam live (+2)

Sint Jorisstraat 62

8870 Izegem

€19.5

Basistarief: 19,50 €

‘Beleef dit nieuwe heldhaftige avontuur van je favoriete brandweerman.’
Van redden krijgt Brandweerman Sam nooit genoeg! Ook dit seizoen komt het populaire kinderidool Brandweerman Sam naar het theater met een spiksplinternieuw, vlammend verhaal. Met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptune en al zijn vrienden komt Sam opnieuw in actie in de familievoorstelling ‘Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat’.
Ahoy maatjes! Een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad! Maar als de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden!
Kies het ruime sop en beleef het heldhaftige avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties.
Kom verkleed!
Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of piraat naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden naar de foyer voor een ‘meet & greet’.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker