FOODTRUCKFESTIVAL CHEFS ON WHEELS TE BILZEN.
Evenementen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 23 mei 2020 (van 14u00 tot 22u00)

Zondag 24 mei 2020 (van 12u00 tot 21u00)

/

FOODTRUCKFESTIVAL CHEFS ON WHEELS TE BILZEN.

... ...

3740 Bilzen

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

FOODTRUCKFESTIVAL “ CHEFS ON WHEELS “
BILZEN– het rondreizende foodtruckfestival “ Chefs on Wheels “ komt in het weekend van 23 tot en met 24 mei naar BILZEN.
Het festival strijkt neer in BILZEN CENTRUM.
Het centrum wordt twee dagen omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant met tientallen mobiele keukentjes.
Sinds de start in 2015 is het foodtruckfestival uitgegroeid tot een vaste waarde in de foodtruckwereld met een stevige reputatie. “Als stad BILZEN zijn we erg tevreden dat het foodtruckfestival “Chefs on Wheels” weer te gast is in onze mooie stad.
Als stadsbestuur ondersteunen we het evenement logistiek en stellen we deze unieke locatie ter beschikking. We kijken er alvast naar uit en zijn er van overtuigd dat het een groot volksfeest zal worden.” klinkt het vanuit de gemeente.
Het festival is een gezellige markt waar je aan originele foodtrucks een waaier aan wereldse gerechten kan bestellen. Van Aziatisch, Mexicaans, Amerikaans … tot de klassiekers, het is er allemaal.

“Chefs on Wheels” is meer dan alleen streetfood”, aldus Nadia & Rikky , organisatoren van het foodtruckfestival. “Het is een totaalbeleving. Naast onze foodtruckers, zijn er ook gezellige bars, voorzien we picknickbanken, zorgen we voor lampjes & vlaggen, een streepje muziek, kinderanimatie … kortom alles om je even op vakantie te wanen.”
“Chefs on Wheels” is een laagdrempelig event, de toegang tot het foodtruckfestival is namelijk gratis.
“Het leuke aan “Chefs on Wheels” is dat we een heel grote doelgroep hebben. We zien zowel grootouders met hun kleinkinderen verschijnen, alsook de jeugd die komt genieten van het lekker eten, een heerlijk glaasje & de ongedwongen sfeer”.
Dit alles maakt een bezoekje aan het foodtruckfestival “Chefs on Wheels” een avontuurlijke ontdekkingstocht voor de zintuigen. Dus een aanrader voor een gezinsuitstap of onder vrienden.


Locatie: BILZEN CENTRUM
Data & openingsuren:
* 23 mei: 14 u - 22 u - live band/DJ
* 24 mei: 12 u - 21u - live band
Meer info op https://www.chefsonwheels.be

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker