Rondleidingen, pop-up zomerterras & mini-zoektocht kids Cohousing de Klijte o...
Evenementen > Rondleidingen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 15 mei 2021 (om 10u00)

Zondag 16 mei 2021 (van 0u00 tot 17u00)

/

Rondleidingen, pop-up zomerterras & mini-zoektocht kids Cohousing de Klijte o...

De Klijte 12

8552 Moen (Zwevegem)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Maak kennis met Cohousing De Klijte in Moen-Zwevegem op de jaarlijkse Samenhuizendag van zaterdag 15 en zondag 16 mei!

Op het programma: individuele rondleidingen op afspraak met alle informatie over ons project. Na de rondleiding is er nog ruimte voor degustatie van o.a. het huisgemaakte appelsap op ons pop-up zomerterras en een babbel met één van onze gezinnen. Voor de kinderen voorzien we een leuke mini-zoektocht op de hoeve.
Alles gaat coronaveilig door, op individuele afspraak per gezin/bubbel, in buitenlucht en op voldoende afstand van elkaar (waar nodig).
Je kan een tijdslot boeken op zaterdag of zondag om: 10u, 11u, 14u, 15u, 16u en 17u.

Inschrijven kan via onze website https://cohousingdeklijte.weebly.com of via mail op [email protected] Vermeld bij inschrijving de dag en het gewenste uur, alsook met hoeveel personen (volwassenen en kinderen) je aanwezig zal zijn.

De Samenhuizendag wordt georganiseerd door Samenhuizen vzw (www.samenhuizen.be), een vereniging die tot doel heeft gemeenschappelijk wonen bekender te maken en te ondersteunen. Haar missie luidt als volgt: "Samenhuizen verruimt de wooncultuur naar meer duurzame woonopties. Ze is het forum voor alles wat gemeenschappelijk wonen aangaat en stimuleert de realisatie van meer gemeenschappelijk wonen.” Jaarlijks richten ze de Samenhuizendag in, een weekend waarop tal van cohousingprojecten opendeur houden.

Corona informatie: Afhankelijk van de geldende coronamaatregelen op dat moment organiseren we de rondleidingen ofwel in kleine groep ofwel op individuele afspraak (per gezin/bubbel). Steeds met inachtneming van de mondmaskerplicht en de afstands- en hygiëneregels. We volgen de evolutie van de maatregelen van nabij op en informeren je tijdig indien een activiteit eventueel word gewijzigd in functie daarvan. Minder weergeven

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker