DE MAST 2.021
Kunst & Cultuur > Tentoonstellingen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 24 april 2021 (van 16u00 tot 21u00)

/

DE MAST 2.021

Opgeëistenlaan 455

9000 Gent

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Wat begon als een residentie, zetten we dit jaar voort als een volwaardig project onder de noemer DE MAST 2.021: een openlucht expo op de Gaardeniersbrug. Omdat deze ruimte nog steeds ongebruikt is en nog steeds wat kleur kan gebruiken. Nu, meer dan ooit!

Uit meer dan 40 inzendingen werden 10 prachtige talenten geplukt die elk op een eigenzinnige manier gewerkt hebben rond de vlag als medium. Een mix tussen jong en nog jonger. Een verzameling van textielkunstenaars, grafisch vormgevers, en multimediale creatievelingen. Kunstenaars van dienst zijn Annelotte Lammertse, Flore Levrouw, Lisa Ottenburgh, Lise Vandenberghe, Louise Verstraete, Michaela Armani, Paulien Ribbens, Sam Druant, Shay Amitai en Ulrike Pittomvils.

Nieuw dit jaar: een aangepaste soundtrack! Grid, Ogen Toe, Burenhinder en Montage slaan de handen in elkaar en verzorgen de muzikale programmatie met zes live acts die zweven tussen cultureel verantwoorde ambient en elektronica met een k.

Zowel klank als beeld wordt op gepaste wijze de wereld ingeschoten door Radio Ruit, online community radio en venster op de Gentse scene. De stream zal live te volgen zijn op www.radioruit.com en onze Facebook pagina.

Dit project is een initiatief van Minus One, een ondergronds cultuurcentrum voor jongeren in Gent. Gerealiseerd met steun van Stad Gent en De Vlaamse Overheid.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker