Inspiratieavond voor ouders van een LGBT+ kind
Opleidingen & Workshops
DONDERDAG
27
MEI

Donderdag 27 mei 2021

Van 20u00 tot 21u15

Inspiratieavond voor ouders van een LGBT+ kind

Zonderstraat

9300 Aalst

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Wanneer je kind uit de kast komt als holebi of transgender, kan dit voor jou als ouder even schrikken zijn, of een hoop vragen met zich meebrengen. Is het een fase? Gaat mijn kind gepest worden? Hoe kan ik mijn kind ondersteunen? Waar vind ik andere ouders met een LGBT+ kind? Mag ik het er als ouder moeilijk mee hebben dat mijn kind ‘anders’ is? Wat als we als ouders niet op dezelfde lijn zitten over de LGBT+ identiteit van ons kind? De zoektocht en/of transitie van je kind kan een impact hebben op je gezin en op jou.
Daarom organiseert Phao een inspiratieavond speciaal voor ouders met een holebi, transgender of zoekend kind. Tijdens het eerste deel van de avond zullen we het hebben over hoe je je kind beter kan begrijpen en ondersteunen. Daarna laten we ouders van een LGBT+ kind aan het woord en kunnen ouders ervaringen uitwisselen.
Heb je een specifieke vraag of een onderwerp dat je graag besproken wil zien tijdens deze avond? Geef het door via volgende link: https://docs.google.com/forms/d/1zIL9poVu4g7OYzqpyKZw1l0D0Qt6RQqAcLTYZBJAZ5o/edit?usp=sharing

Inschrijven?
https://docs.google.com/forms/d/1fOdeCrAd_selvuyTR1SgKlIIA4Xwv9N1COb8Z-M8Us8/edit?usp=sharing

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker