Opendeurdag NOAH
Evenementen > Opendeurdagen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 15 september 2019 (van 13u30 tot 16u30)

/

Opendeurdag NOAH

Dorpsstraat 65

2940 Stabroek

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

NOAH Stabroek viert officiële opening en zet de deuren open op zondag 15 september 2019!

In de assistentiewoningen van Villa Ter Molen in de Dorpsstraat 65 werd recent NOAH Stabroek van Familiehulp geopend. Om de opening officieel te maken en te vieren zet NOAH de deuren open op zondag 15 september 2019. Bij een hapje een drankje en een streepje muziek vieren we samen de officiële opening. Iedereen is van harte welkom van 13.30 tot 16.30 uur!

NOAH: kleinschalige dagverzorging in aangenaam gezelschap

NOAH is een kleinschalig dagverzorgingshuis waar oudere personen met een zorgbehoefte samen een gezellige dag kunnen doorbrengen in een warme, huiselijke omgeving. Anke Smolders, coördinator NOAH bij Familiehulp, geeft meer uitleg.

Wat is NOAH Stabroek?
Anke Smolders: NOAH Stabroek is een kleinschalig dagverzorgingshuis van Familiehulp, waar oudere mensen met een zorgbehoefte een gezellige dag kunnen doorbrengen. We organiseren talrijke leuke activiteiten, zoals samen koken, wandelen, op uitstap gaan, kaarten, spelletjes spelen, muziek beluisteren, handwerk,… Onze verzorgenden staan ook altijd klaar met kleine persoonsverzorgende taken. Cliënten kunnen een douche nemen, hun haar en nagels laten verzorgen of zich laten masseren. Op die manier wil NOAH een plaats zijn waar iedereen zich thuis voelt. Niet voor niks staat NOAH voor Nabijheid, Ontmoeting, Aandacht en Huiselijkheid.

Wie is allemaal welkom in NOAH Stabroek?
Anke Smolders: We richten ons hoofdzakelijk op thuiswonende ouderen die al een beroep doen op een dienst voor gezinszorg of aanvullende thuiszorg. Onze cliënten hebben dus vaak al een kleine of iets grotere zorgbehoefte. NOAH wil op die manier mantelzorgers ook wat tijd voor zichzelf gunnen.

Al is die zorgbehoefte niet meteen het meest belangrijke criterium. We merken duidelijk dat oudere mensen vaak op zoek zijn naar gezelschap en ontspanning. Via sociaal contact willen we met NOAH een dam opwerpen tegen die toenemende vereenzaming bij senioren.

Is een verblijf in NOAH duur?
Anke Smolders: We hanteren democratische prijzen. De kostprijs bedraagt 4 euro per uur en 10 euro voor een warme maaltijd. Verschillende ziekenfondsen voorzien bovendien een tussenkomst. En mensen kiezen zelf wanneer ze langskomen of hoeveel uren ze in NOAH willen doorbrengen. We zijn elke weekdag geopend van 8.30 uur tot 16.30 uur.

Meer informatie
Heb je interesse in de werking van NOAH Stabroek? Of wil je graag eens een bezoekje brengen? Neem dan gerust contact op met Anke Smolders ([email protected]) of Kelly Dewitte ([email protected] of 03 220 12 73). NOAH Stabroek bevindt zich in de assistentiewoningen van Villa Ter Molen in de Dorpsstraat 65.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker