KLAPPOEL ZOMERT ook met NIEUWE KLAPPERS - jong, lokaal, muzikaal en altijd ta...
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 2 augustus 2019 (van 20u30 tot 21u00)

Vrijdag 9 augustus 2019 (van 20u30 tot 21u00)

Vrijdag 16 augustus 2019 (van 20u30 tot 21u00)

Vrijdag 23 augustus 2019 (van 20u30 tot 21u00)

Vrijdag 30 augustus 2019 (van 20u30 tot 21u00)

/

Klappoel z/n

3840 Borgloon

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Elke vrijdag, na de kinderanimatie, krijgt lokaal talent het podium op KLAPPOEL ZOMERT.
2 aug.: De D.C. Belles Band zingt samen met het kinder- en jeugdkoor Dolce Canto uit Alken. Met een aanstekelijk jeugdig enthousiasme brengen zij een gevarieerd programma van echte klassiekers tot moderne pop en gospel. Na dit jonge zanggeweld switchen we naar de intiemere sfeer met het Franse chanson met 'Moi, lui en l'ami".
9 aug.: Dirty Undies worden ingeleid door LutGÅrt, 4 knappe jongens uit Hasselt. Sinds anderhalf jaar maken ze hun eigen nummers, die ze zelf duiden als poprock met hier en daar wat funky/ jazzy accenten. Inspiratie vonden en vinden ze vooral bij Steely Dan, The Police, Kaleo en Radiohead. En voor de rest laten ze de muziek spreken!
16 aug. : het avondje uniek-klassiek trekken we ook door met deze NIEUWE KLAPPERS, het strijkkwartet Quatre-Quarts. Hun naam, in het Frans letterlijk vier delen, verwijst naar de vier verschillende kwartetleden die net zoals de vier hoofdingrediënten van de gelijknamige cake één mooi homogeen geheel vormen. De magie die daaruit vervolgens ontstaat, dat is Strijkkwartet Quatre-Quarts.
23 aug. : Lost & Found speelt een thuismatch. Bartje Graulus en Inge Derwael vonden elkaar - niet enkel in de muziek - en brengen eigen nummers. Klappoeltalent om te (her-)ontdekken.
30 aug. : Maevis is een zeskoppige band uit Sint-Truiden met 3 frontvrouwen, heerlijke harmonieën en een unieke folkrocksound. Maevis brengt sferische nummers met verschillende uitheemse invloeden, afgewerkt met een flinke dosis girlpower.
De NIEUWE KLAPPERS spelen telkens het voorprogramma van de hoofdact (vanaf 22u) op KLAPPOEL ZOMERT.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker