The Classics: Duo Como
Muziek > Concerten
DINSDAG
22
SEPTEMBER

Dinsdag 22 september 2020

Van 19u00 tot 22u30

The Classics: Duo Como

Minkelersstraat, Zurenborg

2600 Berchem (Antwerpen)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Klassieke muziek is hip & happening. The Classics is een wekelijks terugkerende, gratis concertreeks waarin jonge muzikanten het beste van zichzelf geven.


22 september: Duo Como

Doors & terras: 19u
Aanvang concert: 20u

De muzikale smaak van Duo Como treedt ver buiten de traditionele genres. Ze houden niet alleen van jazz, uitgesproken ritme's en zuiderse invloeden maar ook van lichte, elegante klassieke muziek van vroeger en nu. Ze spelen bekende en minder bekende werken van onder andere A. Piazzolla, J.S. Bach, R. Galliano, B. Lagrene, R. Balkanski, T. Gubitsch, etc.

De vriendschap tussen Emma en Sebastian ontstond toen ze begonnen aan hun Bachelor klassieke muziek aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Wanneer het bleek dat ze uitblonken in samenspel, besloten ze samen een duo te vormen. De naam Como vindt zijn oorsprong in een reis naar het mooie Como-meer, waar ze samen met hun vrienden een ongelooflijk mooie tijd hebben beleefd. Dat is precies wat ze willen overbrengen op het podium: liefde voor muziek, het plezier voor hun spel en de warme sferen van zalige zomeravonden.

Alle veiligheidsmaatregelen die gelden op het terrein zijn terug te vinden op: www.zomerfabriek.be/veiligheid

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker