Mobiel Energiehuis komt naar Meise
Evenementen > Beurzen & Markten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Ma 7 september 2020 - Vr 18 september 2020

/

Mobiel Energiehuis komt naar Meise

Tramlaan 8

1861 Wolvertem (Meise)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Inwoners van Meise kunnen dit najaar voor het eerst terecht in het Mobiel Energiehuis voor informatie over duurzaam wonen en energiezuinig bouwen en verbouwen. Van 7 tot 18 september staat die op de parking van het Administratief Centrum. Op 12 september kan je het Energiehuis terugvinden op de zaterdagmarkt.

• Het Mobiel Energiehuis is een informatiepunt waar iedereen terecht kan voor gratis advies over duurzaam renoveren, energie besparen, isoleren, zonnepanelen, de digitale energiemeter, premies en subsidies,…
• Via het Mobiel Energiehuis kan je een energieaudit aanvragen voor 50 euro (25 euro voor de beschermde doelgroep), met de optie om in de winter een warmtescan te laten uitvoeren. Bij een energieaudit onderzoekt een energiedeskundige de hele woning om na te gaan waar het energiezuiniger kan. Nadien krijg je een vlot leesbaar rapport met een overzicht en stappenplan van mogelijk te nemen maatregelen, de te verwachten kostprijs ervan en de terugverdientijd.
• Voor wie concrete plannen heeft om energierenovaties uit te voeren door te BENOveren (‘beter renoveren’), is er het BENOvatietraject. Hierbij biedt een renovatiecoach verdere begeleiding bij de renovatie, onder meer door het zoeken van aannemers, het aanvragen en vergelijken van offertes, het aanvragen van premies, ... De prijs van dit traject zit vervat in de prijs van de energieaudit.

CORONAMAATREGELEN: Bij goed weer zal de consultatie buiten plaatsvinden, bij minder goed weer worden er in de mobiel alle nodige voorzorgsmaatregelen getroffen zodat je op een veilige manier geholpen wordt.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker