Soulsister
Muziek > Concerten
WOENSDAG
8
JUNI

Woensdag 8 juni 2022

Van 20u00 tot 22u00

Soulsister

Kunstlaan 5

3500 Hasselt

€34

Basistarief: 34,00 €; -25: 34,00 €; +65: 34,00 €; ABO6 : 34,00 €; ABO10 : 34,00 €

Chemie, magie: Jan Leyers en Paul Michiels hebben het samen altijd gehad. Muziekbroeders sinds ze in 1986 - nog half voor de grap - The Soul Sisters heetten. Leveranciers van magische songs, van het debuut You get to me via mijlpalen als Like a mountain en de wereldhit The way to your heart. Met de inmiddels klassieke albums Heat, Simple rule en Swinging like big dogs. Met de hits Through before we started, Facing love, Changes, Tell me what it takes en Locks and keys. 

Ook live bleven al die jaren de chemie en de magie intact. Met Jan als hart en brein en Paul als lichaam en ziel van de groep. Soul, pop, slimme rock: het duo kon het allemaal aan en deed het op talloze binnen- en buitenlandse podia vonken en vlammen. 

De ‘definitieve’ split in 1995 werd in de jaren erna gevolgd door eerst voorzichtige en daarna meer voldragen tijdelijke reünies; wat in 2016 bekroond werd met een altijd maar uitwaaierende 30 jaar Soulsister-tournee. Met twee uitverkochte passages langs CCHA trouwens! 

Nu staan de heren er weer. Met volle overtuiging. Trots op wat ze samen hadden, hebben en zullen hebben. En met nieuw werk dat naast de hits - die ze zeker allemaal zullen spelen - zal staan. De concertreeks wordt in stijl ingezet met een Rewind-concert in de AB n.a.v. 30 jaar Heat. Daarna komt de hitmachine helemaal goed op gang met een beperkte reeks concerten in uitgebreide bezetting, compleet met blazers, percussionist en algehele feest- en speelvreugde! 

Soulsister is terug, en hoe!

zang & gitaar Paul Michiels & Jan Leyers /  band t.b.c.
soulsister.be

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker