West-Vlaanderens Mooiste: recreatieve fietsers ontdekken het hart van West-Vl...
Sport > Atletiek
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Maandag 3 augustus 2020 (om 0u00)

Dinsdag 4 augustus 2020 (om 0u00)

Woensdag 5 augustus 2020 (om 0u00)

Donderdag 6 augustus 2020 (om 0u00)

Vrijdag 7 augustus 2020 (om 0u00)

Zaterdag 8 augustus 2020 (om 0u00)

Zondag 9 augustus 2020 (van 0u00 tot 23u59)

/

West-Vlaanderens Mooiste: recreatieve fietsers ontdekken het hart van West-Vl...

Polenplein 15

8800 Roeselare

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Ben je op zoek naar een leuk digitaal fietsevent waarbij je heel wat leuke en verborgen pareltjes ontdekt? Fiets gratis mee met het fietsevent West-Vlaanderens Mooiste! In 2020 zal West-Vlaanderens Mooiste echter op een alternatieve manier georganiseerd worden waarbij jij als deelnemer zelf bepaalt wanneer je deelneemt en dit in alle veiligheid. West-Vlaanderens Mooiste is gekend voor het fietsen langs idyllische plekjes, het genieten van mooie landschappen en vergezichten en het ontdekken van toeristische trekpleisters. Recreatieve fietsers fietsen langsheen de fietsknooppunten (25, 50 & 75km).

Fietsers hebben vanaf 27 juli elke week de keuze uit nieuwe, verrassende fietsroutes binnen West-Vlaanderen. Elke week ontdek je nieuwe fietsroutes in een andere West-Vlaamse regio. Als fietser kun je van thuis uit inpikken onderweg en deelnemen aan ‘West-Vlaanderens Mooiste’.

In de week van 3 augustus tot en met 9 augustus fiets je naar de regio Izegem, Ardooie, Tielt en de Bossen van Vlaanderen. De info omtrent de routes vindt je terug op volgende link: http://westvlaanderensmooiste.be/vrijdag/

Alle fietsroutes, zowel de recreatieve- als sportieve routes, worden digitaal aangeboden om te
gebruiken op jouw gps-toestel of smartphone. De recreatieve routes kan men eveneens op papier verkrijgen bij KOERS, museum van de wielersport of bij één van onze partners. De fietsroutes worden in het weekend voorafgaand aan de fietsweek bekend gemaakt via onze online kanalen ( website, Facebook, ...) en bij onze partners waar je de papieren versie van de recreatieve route kan bekomen.

Dit concept streeft naar een vrijheid van fietsen, het ontdekken van toeristische parels binnen West-Vlaanderen en het creëren van een sportief vakantiegevoel bij de fietsers. Recreanten kiezen dus zelf wanneer en welke afstand ze fietsen. Deelnemen aan het fietsevent is gratis.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker