Vertelfeest Rivierenhof 2021
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 19 september 2021 (van 13u00 tot 18u00)

/

Vertelfeest Rivierenhof 2021

Turnhoutsebaan 232

2100 Deurne

In de wolken met het Sprookjeshuis Rivierenhof
Tweejaarlijks gratis vertelfeest - zondag 19 september 2021 van 13u tot 18u in 2100 Deurne.

Gratis evenement voor iedereen tussen 4 en 104 jaar

Op zondagnamiddag 19 september 2021 is het opnieuw feest in het Rivierenhof! Het Sprookjeshuis Rivierenhof nodigt een bonte bende vertellers, woordtovenaars en muzikanten uit. Tussen de bomen rond het Sprookjeshuis brengen ze de wilde, onbegrensde wereld van de verbeelding tot leven. Kom dus zeker eens kijken en luisteren, het feest is gratis en begint om 13 uur. Afsluiten doen we met een prachtige vliegershow. Reserveer snel!

Feest van de verbeelding
Op de weide bij het Sprookjeshuis staat op 19 september 2021 een podium waarop de beste vertellers het publiek vermaken met wonderlijke verhalen. Niels Brandaan, Tom Van Outryve en muzikant Stijn Bastijns, Fred Versonnen, Katelijne Billet, Mia Verbeelen en Tine Vandenbussche zijn alvast van de partij.
De voorstellingen zijn verdeeld over 4 tijdssloten van elk drie kwartier. Per tijdsslot kunnen toeschouwers in veilige omstandigheden het vertelfeest bijwonen. Omdat de plaatsjes beperkt zijn, moet je vooraf online reserveren via www.provincieantwerpen.be > Kalender Rivierenhof Heb je gereserveerd maar kom je niet? Geef een ander de kans om deel te nemen! Je kan tickets heel eenvoudig online restitueren.

Kom je verkleed als sprookjesfiguur of natuurwezen? Dan wordt het feest vast dubbel zo leuk! Het vertelfeest richt zich op gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar, maar ook volwassenen kunnen er voluit het hart ophalen aan verhalen.

Het vertelfeest ‘In de wolken’ wordt prachtig, zorg dat je erbij bent!
Je wordt verwacht:
• op zondag 19 september 2021 van 13 tot 18u per tijdsslot
• omgeving Sprookjeshuis Rivierenhof, dicht bij de Parkweg (omgeving van kasteel Rivierenhof) in 2100 Antwerpen Deurne
• gratis!
• rolstoeltoegankelijk
• vooraf inschrijven noodzakelijk: reserveer je plaatsje(s) en tijdslot
• reserveren en volledig programma: www.provincieantwerpen.be > Kalender Rivierenhof

Het Sprookjeshuis Rivierenhof … al 42 jaar leverancier van onuitwisbare jeugdherinneringen
Het Sprookjeshuis in het Rivierenhof in Deurne is een uniek concept van de provincie Antwerpen. Er werken drie professionele vertellers in halftijds dienstverband en drie vertellers op freelance basis.
Iedere weekdag vinden er twee vertelsessies plaats voor kinderen van 1ste en 2de leerjaar.
Kinderen van 3de en 4de leerjaar krijgen een workshop waarin zij zelf een verhaal leren verzinnen en vertellen. Iedere week luisteren 180 schoolkinderen naar een vertelprogramma van twee uur. Ieder schooljaar hebben 4600 kinderen tussen 6 en 8 jaar een unieke ervaring met vertelde sprookjes en verhalen.
Op zondag kunnen kinderen vanaf 6 jaar, in familie- of groepsverband naar een vertelling ‘Sprookjes op Zondag’. Op jaarbasis bieden vertellers en freelance vertellers zo duizend bezoekers een onverge...

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker