Catherine Ringer chante Les Rita Mitsouko
Muziek > Concerten
MAANDAG
26
APRIL

Maandag 26 april 2021

Van 20u00 tot 23u00

Catherine Ringer chante Les Rita Mitsouko

Turnhoutsebaan 286

2140 Borgerhout

€30

Basistarief: 30,00 €; VVK Inwoner 2140 of 2060: 28,00 €; VVK -26 jaar: 28,00 €; VVK +65 jaar: 28,00 €

CORONA-UPDATE: door de aanhoudende corona-maatregelen kan het concert van Catherine Ringer chante Les Rita Mitsouko helaas niet plaatsvinden op 26 april. In samenspraak met de artiest proberen we een nieuwe datum te zoeken. Van zodra die bekend is, worden tickethouders persoonlijk via e-mail op de hoogte gebracht in verband met de praktische afhandeling. Bedankt voor je begrip.

Hypercatchy popnostalgie voor fans van Les Négresses Vertes, Noir Désir, Serge Gainsbourg en Kim Wilde.

Het is veertig jaar (!) geleden dat Catherine Ringer voor het eerst met Les Rita Mitsouko op het podium stond, dus dat wil zeggen: tijd voor een feestje! Marcia Baila, C'est comme ça, Les histoires d'a, Ding Dang Dong... In de jaren '80 was het onmogelijk om te ontsnappen aan de energieke en hypercatchy songs van het Franse popduo.

Les Rita Mitsouko staat bij een hele generatie permanent in het geheugen gegrift. Catherine Ringer en Fred Chichin richtten de band op in 1979, braken al snel met alledaagse normen en verlegden de grenzen van het Franse chanson met behulp van veel humor, talent, waanzin en spot. De twee wisten doorheen de jaren hun unieke stijl te blijven vernieuwen, en spraken meerdere generaties aan. Hun succesnummers zijn niet te tellen, en zijn ook vandaag nog even aanstekelijk. (Her)ontdek al hun grootste hits en veel meer, en vier mee het veertigjarig jubileum van een mythische groep. Afspraak met Catherine Ringer en haar band – 7 muzikanten waaronder haar zoon Raoul Chichin op gitaar – op 14 april in De Roma. Een niet te missen feest!

 
Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker