Siem Reap + Pauwel
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 17 juni 2021 (van 19u00 tot 22u00)

/

Siem Reap + Pauwel

Conservatoriumplein 1

8500 Kortrijk

€11.5

Basistarief: 11,50 €; Voorverkoop Wild Card: 8,50 €; Voorverkoop -18/student: 8,50 €

Siem Reap

Siem Reap is het soloproject van Gilles Demolder (Oathbreaker, Wiegedood). Live wordt Siem Reap gebracht door Wim Coppers (Wiegedood), Jasper Hollevoet (Sunflower, Ventilateur) en Filip Brans (Dogpeople).

Pauwel

Een tijd geleden stopte Pauwel gedesillusioneerd met muziek spelen. Hij ging door een noodlottige periode, zijn moeder werd ernstig ziek en in zijn diepste dal besloot hij zijn muzikale ambities op te bergen. Niet veel later moest hij op zijn stappen terugkeren. Hij besefte dat muziek hem maakt tot wie hij is en het hem helpt om de onrust in zijn hoofd te bedwingen. Hij besloot al z’n ellende in nieuwe muziek te vertalen. Zijn nieuwe nummers klinken dan ook urgenter en snijdender dan ooit. “Waves” kwam als eerste bovendrijven; een nummer over de periode waarin hij het diepst zat, over de demonen in zijn hoofd en de uitzichtloosheid.

Single ‘Oh My God’ is het vervolg op ‘Waves’. Donker wordt licht, het dal wordt een klim naar boven. Het gaat over het moment waarop Pauwel besefte dat het anders moest en kon, maar er nog niet in slaagde de juiste stappen te zetten om het tij te keren. De songwriter smeekt in het nummer om hem wakker te maken. Niet uit een slaap maar uit een jarenlange roes, in stand gehouden door tegenslagen en depressie. Het is tijd om wakker te worden, kansen te grijpen en vooruit te gaan.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker