Gaat uit over de hele wereld - Webinar Stefan Paas
Lifestyle > Spiritualiteit
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Woensdag 30 juni 2021 (van 19u30 tot 21u30)

/

Gaat uit over de hele wereld - Webinar Stefan Paas

Potterierei 72

8000 Brugge

€5

Basistarief: 5,00 €

Het boek vreemdelingen en priesters van Stefan Paas verscheen in juni 2019. In het boek over missionair kerkzijn gaat Stefan Paas op zoek naar een realistische toekomst voor de kerk in West-Europa. Het boek is gebaseerd op zijn ervaringen en geeft een inzicht op de recentste ontwikkelingen op het gebied van de zendingstheologie. 
Stefan Paas is hoogleraar missiologie aan de Theologische Universiteit Kampen en hoogleraar missiologie en interculturele theologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij geeft voor ons een voordracht die ons warm wil maken voor onze Christelijke missie in deze postchristelijke omgeving.
INSCHRIJVEN Inschrijven via e-mail: [email protected] of online via het inschrijvingsformulier. Nadat we uw gegevens ontvangen hebben krijgt u een e-mail met de gegevens voor de betaling.
Deze webinar maakt deel uit van de driedaagse studie- en bezinningssessie in het Grootseminarie Ten Duinen te Brugge van 30 juni tot 2 juli 2021. De folder van deze studie- en bezinningssessie kunt u hier downloaden


In samenwerking met Grootseminarie Ten Duinen, Vlaamse Overheid

Activity Members: Piet Raes

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker