Meskerem Mees in muziekclub N9 - Winnaar Humo's Rock Rally 2020
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 8 april 2021 (van 19u30 tot 23u00)

/

Meskerem Mees in muziekclub N9 - Winnaar Humo

Kerkstraat 121

9900 Eeklo

€17

Basistarief: 17,00 €; VVK: 14,00 €

Tickets te koop vanaf woensdag 21/10, 11:00

Meskerem Mees, een grande dame van eenentwintig uit Merendree, neemt je bij je nekvel en laat je niet meer los. Met een stemgeluid zo puur als bronwater, haar akoestische gitaar en de cello van haar buddy Febe, tovert ze haar gelaagde en zorgvuldig opgebouwde songs om tot zoete earcandy. Haar melodieën blijven hangen en de refreinen zetten zich als weerhaken in je vast.

Met haar debuutsingle ‘Joe’ verovert Meskerem medio 2020 de ether en àlle harten. ‘Joe’ stoomt direct door tot de eerste plaats in De Afrekening van Studio Brussel. Ook toonaangevende buitenlandse media als Consequence of Sound (USA) en FIP Radio (Fr) vallen als een blok voor de jonge Oost- Vlaamse.

Een mooie reeks zomerconcerten volgt en in het najaar breekt ze definitief door tot het grote publiek met haar vaak onherkenbare maar geniale covers in het vrijdagse ochtendblok van Michèle Cuvelier op Studio Brussel.

In oktober 2020 is Meskerem Mees de terechte winnaar van Humo's Rock Rally. Volgens de jury steekt ze er er qua puur talent onmiskenbaar bovenuit. In 2021 brengt een eerste clubtour haar langs de mooiste zalen van België, en voor het najaar mag je alvast beginnen uitkijken naar een betoverend debuutalbum. A star is born.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker