Girls go BOOM organiseert… DIY Zomerworkshop: stekjesruil + DIY seed bombs
Evenementen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Woensdag 25 augustus 2021 (van 15u00 tot 18u00)

/

Girls go BOOM organiseert… DIY Zomerworkshop: stekjesruil + DIY seed bombs

Meibloemstraat 18

9000 Gent

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

GGB organiseert met jullie favoriete creatievelingen, de hele zomer lange leuke DIY workshops op woensdag. Gratis!
Om de prachtige zomer af te sluiten organiseren we een leuke stekjesruil. Belangrijk: begin zo snel mogelijk jullie planten te stekken zodat ze sterk genoeg staan als je ze wil meenemen om te ruilen. Meer info over hoe je juist een plant kan stekken volgt later.

Zoek als je kan ook zeker de naam van je plant op, zodat we zo veel mogelijk kennis kunnen delen met elkaar! Hoe meer stekjes, hoe meer vreugde!
Omdat het nog steeds een DIY workshop is maken we samen wildflower seed bombs, waarmee je in de herfstperiode (of volgende lente) alle lege perkjes die je tegenkomt kan opfleuren.

Wij voorzien al het materiaal. Maar breng gerust je eigen katronnen doosje mee (schoendoos, eierdoos) om de seed bombs en stekjes veilig mee naar huis te kunnen nemen.

Uiteraard houden we ons aan de huidige COVID maatregelen voor jeugdwerk, dus wij hopen jullie ook.

WAAR VIND JE ONS?
Girls go BOOM Clubhuis vind je in De Meubelfabriek, Meibloemstraat 18 in Gent. Het Clubhuis vind je terug achteraan het gebouw, op het tweede verdiep. Volg de rode lijn!

Girls go BOOM?
GGB is een collectief van meisjes die meisjes op het podium plaatsen. Op geheel DIY-wijze creëren we ruimtes waar meisjes lawaai maken, zodat we dan daarna de wereld kunnen intrekken om ons te laten horen. GGB is een platform waar we elkaars creatieve projecten steunen en samen de patriarchale structuren in de muziekwereld en daarbuiten bevechten. Girls go BOOM is er voor iedereen die zich identificeert als vrouw, non-binair of zich gewoon niet thuis voelt in de scene zoals die nu is.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker