Performance Waarom - Feest van het Falen
Kunst & Cultuur
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 28 maart 2020 (van 20u30 tot 22u00)

/

Performance Waarom - Feest van het Falen

Arenbergstraat 28

2000 Antwerpen

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

In een vijfdelige podcastreeks zocht Eva Moeraert uit waarom haar jeugdvriend 23 jaar geleden uit het leven stapte. Het audioverhaal Waarom over een een fatale vriendschap in de jaren 90 beroerde heel wat mensen.

Jarenlang zwegen vrienden en familie over Bjorns dood die even onverwacht als genadeloos hard kwam. Na twintig jaar, botste Eva letterlijk op een doos vol herinneringen. Het was die trigger die haar aanspoorde om op zoek te gaan naar antwoorden op haar Waarom. Gaandeweg besefte ze dat haar zoektocht ook iets kon betekenen voor anderen.

Eva maakt op 28 maart, in een intieme setting en voor een beperkt publiek een live-voorstelling van de eerste aflevering haar podcast Waarom. Ze wordt muzikaal bijgestaan door 3 muzikanten van Ansatz Der Maschine (Mathijs Bertel, Sander Lambrecht en Sophia Ammann).

Over ons onvermogen om met zelfdoding om te gaan. Over de gedeelde stilte die volgde na het verlies, die fatale nacht. Over hoe iedereen vindt dat hij meer had moeten doen. Over de zoektocht naar het waarom, een zoektocht die altijd onvolmaakt zal blijven. Over de hoop, dat mensen de moed vinden te praten over de mist in hun hoofd.

Let op: je deelname is pas definitief wanneer je je online ingeschreven hebt voor de sessie op https://www.feestvanhetfalen.be/

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker