Infosessie groepsaankopen energie
Kunst & Cultuur > Lezingen & Debatten
DINSDAG
2
MAART

Dinsdag 2 maart 2021

Van 20u00 tot 21u00

Infosessie groepsaankopen energie

nvt

8800 Roeselare

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Af en toe vind je ze wel terug in je brievenbus of mailbox: advertenties voor groepsaankopen. Stroom, aardgas, zonnepanelen of pellets, het kan allemaal in de vorm van een groepsaankoop en volgens de advertentie is het ook nog eens stukken goedkoper.

Maar wat is dat nu zo een groepsaankoop? Hoe werkt het? Moet je zelf op zoek naar groepsleden? Is het wel betrouwbaar? En is het wel zoveel goedkoper zoals de advertentie beweert, en hoe kan dat? Of is het enkel voor leden van een bepaalde groep of partij? Allemaal vragen die misschien opkomen bij het lezen van zo’n advertentie.

Tijdens deze gratis, online infosessie krijg je glashelder uitgelegd wat zo’n groepsaankoop nu precies inhoudt, hoe het in zijn werk gaat, wat je kan verwachten en welke verhalen over groepsaankopen helemaal verzonnen zijn. En wie weet bespaar jij binnen enkele maanden een fors stuk op je energiefactuur!
I.s.m. Provincie West-Vlaanderen en ARhus
Inschrijven is niet nodig. Volg de gratis online sessie op dinsdag 2 maart 2021 van 20u tot 21u via onze Facebookpagina @ARhus.Roeselare
Vragen? Tijdens de online lezing kan je in het chatvenster terecht met al je vragen. Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit vragenformulier.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker