Frimout
Muziek > Concerten
ZATERDAG
19
FEBRUARI

Zaterdag 19 februari 2022

Van 20u15 tot 23u00

Frimout

Steenweg op Mol 3

2360 Oud-Turnhout

€14

Basistarief: 14,00 €; Abo: 12,00 €; Jongeren: 8,50 €

In 2012 begint de Nederlandstalige band Frimout aan hun missie: met eigen Nederlandstalige popmuziek de Vlaamse muziekwereld veroveren.
Hun swingende popsongs en bloedmooie persoonlijke ballades worden warm onthaald door de radio's. 17 zelfgeschreven songs schoppen het tot in de playlist van Radio2, de grootste radiozender van Vlaanderen. De liefdessong ‘Ninett’ uit 2014 is intussen uitgegroeid tot een instant klassieker. Maar ook de singles ‘Sterren Zien’ en ‘Toffer dan tof’ worden grijsgedraaid. Topproducer Steve Willaert (oa Natalia en Will Tura) zet in de studio volop zijn schouders mee onder de band.
Na een pauze van 1,5 jaar slaat Frimout begin 2021 een nieuwe richting uit. 'Eenzame Reiziger', een samenwerking met de Amerikaanse flamencogitarist El Javi, laat in april 2021 een nieuw geluid horen en scoort hoog in de Vlaamse hitlijsten.
Frimout is bovenal een uitstekende 6-koppige liveband die het publiek keer op keer op sleeptouw neemt. Meer dan 150 stomende optredens in alle uithoeken van Vlaanderen en Nederland bezorgen de band een live-reputatie om ‘u’ tegen te zeggen. Frontman Stef en zangeres Elien weten hoe ze een publiek moeten entertainen en ontroeren.
De band staat onder andere op een volgepakte Oude Markt van Leuven, twee keer op de Gentse Feesten en ze spelen 15 concerten voor de Engie Parkies. In 2018 en 2019 touren ze langs de culturele centra met hun voorstelling 'Flits me terug naar de jaren '80'.
In 2022 vieren ze hun 10-jarig jubileum en trekt de band terug de theaters in. Ze kiezen daarbij bewust voor hun allermooiste songs uit hun repertoire. ‘10 jaar Frimout’ wordt een avond met (h)eerlijke popmuziek van eigen bodem.
www.frimout-band.be

(i.s.m. partnervereniging ZOP vzw)

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker