Kleutersport
Opleidingen & Workshops
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Dinsdag 15 december 2020 (van 17u00 tot 18u00)

/

Kleutersport

Oudestraat 55, 2660 Hoboken

2660 Hoboken (Antwerpen)

€20

Basistarief: 20,00 €; Kansentarief via A-kaart: 4,00 €

Kleutersport voor kleuters van 3 tot 6 jaar. Elke dinsdag van 17 tot 18 uur, niet tijdens de vakanties en feestdagen. In Huis van het Kind Hoboken. Beurtenkaart = 12 lessen: 20 euro Personen met recht op kansentarief kopen een beurtenkaart voor 4 euro. Je schrijft je in voor de periode oktober - december (start 6 oktober). Inschrijven kan door een mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar het nummer 0470 66 30 77.
PRAKTISCH - De lessen gaan niet door op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. - Met een 12-beurtenkaart kan je in de verschillende wijken terecht. Voor meer informatie kan je terecht bij de Buurtsportmedewerker uit je wijk. - Breng een flesje water mee en voorzie sportieve of comfortabele kledij. - Je schrijft je kind in voor de periode oktober - december. Deze plaats blijft voorbehouden voor de hele periode. Bij drie afwezigheden gaat de plek naar iemand anders op de wachtlijst. - Er kunnen maximum 15 deelnemers inschrijven. De inschrijving is pas compleet na een bevestiging van ons.
CORONAMAATREGELEN - Hou voldoende afstand van elkaar. - Persoonlijke gegevens: van iedere deelnemer noteren we de naam en het telefoonnummer of e-mailadres. Deze informatie wordt enkel gebruikt voor de contacttracing. - Is je kind ziek of heeft hij/zij symptomen? Neem dan contact op met de huisarts en blijf thuis. - Ouders zijn niet toegelaten tijdens de lessen.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker